• LIFE&STYLE

    Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρίνα Πατούλη: «Απαξιώνει να μου μιλήσει ο Γιώργος, δεν ξέρω πού μένει» (video)

    Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στο «Ευτυχείτε» και την Κατερίνα Καινούργιου


    Δημόσια έκκληση προς τον Γιώργο Πατούλη ζητώντας του να επικοινωνήσει μαζί της έκανε η Μαρίνα Πατούλη, το πρωί της Δευτέρας, μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε».

    Μετά τον αιφνίδιο χωρισμό του ζευγαριού, η Μαρίνα Πατούλη εισήχθη στο νοσοκομείο, καθώς πιέστηκε και επιβάρυνε το ήδη υπάρχον καρδιολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

    Μιλώντας για τον χωρισμό τους στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», η κ. Πατούλη εξομολογήθηκε πως δεν έχει καμία επικοινωνία με τον σύζυγό της.

    «Περνάω μια βία σιωπής, ο Γιώργος με απαξιώνει και θέλω να μάθω τον λόγο» δήλωσε χαρακτηριστικά, η Μαρίνα Πατούλη.

    Μάλιστα, παραδέχτηκε κλαίγοντας πως εκείνος έφυγε από το σπίτι και δεν απαντά στα μηνύματά της. Μάλιστα του έκανε δημόσια έκκληση να επικοινωνήσει μαζί της προκειμένου να διευθετηθούν ζητήματα που αφορούν το παιδί τους και χρειάζονται και την δική του συγκατάθεση.

    «Δεν έχω καμία άλλη επαφή με τον Γιώργο μόνο μέσα από τα Μίντια που παρακολουθώ την δράση του. Απαξιώνει να μου απαντήσει ακόμα και στα μηνύματα εδώ και 2,5 μήνες. Δεν ξέρω αν έχω κάνει κάτι. Απλά εξαφανίστηκε, δεν ξέρω καν που μένει», είπε με λυγμούς.

    «Ένα ωραίο απόγευμα μου ανακοίνωσε ότι θέλει να μείνει μόνος του γιατί θέλει την ψυχική του ηρεμία. Έχω ένα παιδί που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα σοβαρό και δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ», είπε σημειώνοντας πως με το παιδί του ο Γιώργος Πατούλης έχει τηλεφωνική επικοινωνία.

    «Μπορεί να μην ήμουν άξια σύζυγος, γονείς θα είμαστε όμως για πάντα», είπε ζητώντας μια επικοινωνία για τα ζητήματα του παιδιού.

    «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, είναι ο άντρας της ζωή μου και περνάω έναν θάνατο», σημείωσε κάνοντας λόγο για «βία της σιωπής» που της ασκείται.

    Αναφορικά με το αν αυτή η στάση του Γιώργου Πατούλη προκύπτει εξαιτίας ενός τρίτου προσώπου η ίδια απάντησε πως σε 35 χρόνια γάμου μπορεί και να υπάρξουν τρίτα πρόσωπα, αλλά η γυναίκα κρατάει το σπίτι της. Η οικογένεια πρέπει να είναι πάνω από τρίτα πρόσωπα.

    Καταλήγοντας, η Μαρίνα Πατούλη δήλωσε ότι πάντα θαύμαζε τον Γιώργο Πατούλη, αλλά τώρα βλέπει έναν άλλο άνθρωπο ακόμη και στις πολιτικές του επιλογές.

    Δείτε το βίντεο από το «Ευτυχείτε»:

    Διαβάστε επίσης:

    Μαρίνα Πατούλη: «Ο γάμος μας με τον Γιώργο Πατούλη περνάει κρίση – Βιώνω ένα βαθύτατο πένθος»

    Γιάννης Αγγελικούσης: Σοβαρή αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας του – Η ανακοίνωση

    Survivor: Αγώνας-«θρίλερ» και εντάσεις μετά την αποχώρηση του Κοψιδά (video)



    ΣΧΟΛΙΑ