• LIFE&STYLE

    Γιώργος Καπουτζίδης: Το συγκινητικό μήνυμα για την συνάντησή του με την «Θεοπούλα»

    παπαθεοδωρου-καπουτζιδης

    Γιώργος Καπουτζίδης και Έφη Παπαθεοδώρου


    Μία ξεχωριστή συνάντηση είχε ο Γιώργος Καπουτζίδης την οποία μοιράστηκε δημόσια με τους followers του στο Instagram. Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σεναριογράφος συνάντησε την Έφη Παπαθεοδώρου, γνωστή ως «Θεοπούλα», με την οποία γνωρίζονται από τη συμμετοχή τους στην επιτυχημένη σειρά Στο Παρά 5.

    Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν πριν από 13 χρόνια, ενώ επανενώθηκαν στο στούντιο για τις ανάγκες μεταγλώττισης της νέας χριστουγεννιάτικης ταινίας με τίτλο Ο Γκρίντς.

    Βαθιά συγκινημένος, ο Γιώργος Καπουτζίδης ανέβασε τη νέα φωτογραφία των δυο τους να ποζάρουν αγκαλιά και έγραψε στη λεζάντα:

    «Όταν συναντηθήκαμε πριν από 13 χρόνια, κανείς από τους δυο δεν φανταζόταν ότι αυτή η συνάντηση θα ήταν τόσο καθοριστική για τις ζωές και των δυο. Σήμερα, 13 χρόνια μετά, είμαστε και πάλι μαζί, στη μεταγλώττιση της υπέροχης ταινίας κινουμένων σχεδίων, “Ο Γκριντς”. Μόνο που η αμηχανία της πρώτης συνάντησης του τότε, έχει γίνει πια αγάπη! Βαθιά αγάπη και νοσταλγία για όσα έχουμε ζήσει παρέα».

    View this post on Instagram

    Όταν συναντηθήκαμε πριν από 13 χρόνια, κανείς από τους δυο δεν φανταζόταν ότι αυτή η συνάντηση θα ήταν τόσο καθοριστική για τις ζωές και των δυο. Σήμερα, 13 χρόνια μετά, είμαστε και παλι μαζί, στη μεταγλώτισση της υπέροχης ταινίας κινουμένων σχεδίων, «Ο Γκριντς» Μόνο που η αμηχανία της πρώτης συνάντησης του τότε, έχει γίνει πια αγάπη! Βαθιά αγάπη και νοσταλγία για όσα έχουμε ζήσει παρέα. #rhegrinchmovie #thegirnchmoviegr #premiere #6December #stealingchristmas #love #lovemyjob #uip #uipgreece @uip_greece

    A post shared by ykapoutzidis (@ykapoutzidis) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επιστρέφει στο My Style Rocks η Ραμόνα – Τι ρόλο θα έχει (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το συγκινητικό βίντεο του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου: Βρήκε το σκύλο του μετά από 2,5 χρόνια

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Shopping Star: «Αφηνίασε» το Twitter με το σχόλιο της Βίκυς Καγιά για την Κιμ Καρντάσιαν!



    ΣΧΟΛΙΑ