• LIFE&STYLE

    Γιώργος Χρανιώτης: Μπαμπάς για πρώτη φορά; (pic)

    χρανιωτης

    Γιώργος Χρανιώτης και Γεωργία Αβασκαντήρα


    Ένα χρόνο μετά το γάμο τους στην Τήνο, που επισφραγίστηκε από την παρουσία πλήθους επώνυμων φίλων και γνωστών, ο ηθοποιός και η σύζυγός του, όπως όλα δείχνουν, ετοιμάζονται να γίνουν γονείς.

    Ο λόγος για τον αγαπημένο ηθοποιό και πρώην παίκτη του Survivor, Γιώργο Χρανιώτη και την κατά 22 χρόνια μικρότερη σύζυγό του, Γεωργία Αβασκαντήρα, που ενώθηκαν πριν από ένα χρόνο με τα ιερά δεσμά του γάμου και όπως φαίνεται ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

    Στον γάμο του ζευγαριού είχε παρευρεθεί πλήθος επωνύμων, που διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον ηθοποιό και τη σύζυγό του.

    Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, που αποτελεί έναν από τους πιο κοντινούς ανθρώπους του Γιώργου Χρανιώτη. Παράλληλα, τη νύφη είχε συνοδεύσει στην εκκλησία ο κολλητός φίλος του Χρανιώτη από το Survivor, o Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο νικητής του πρώτου κύκλου του Survivor είχε οδηγήσει τη νύφη στην εκκλησία με ένα τρίκυκλο, ενώ φτάνοντας εκεί, την παρέλαβε ο πατέρας της και την παρέδωσε στο γαμπρό.

    Στο αγαπημένο ζευγάρι φαίνεται ότι έρχεται τώρα να προστεθεί ένα νέο μέλος, καθώς σύμφωνα με φήμες, η Γεωργία Αβασκαντήρα είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον ηθοποιό. Οι φήμες ενισχύθηκαν μετά από την επίσκεψη του ζευγαριού στο ιατρείο γνωστού μαιευτήρα-γυναικολόγου, όπου βρέθηκαν πριν λίγες μέρες ο Γιώργος Χρανιώτης και η σύζυγός του. Την επίσκεψη αυτή έκανε γνωστή ο ίδιος ο γιατρός, με μια ανάρτησή του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

    Σύμφωνα με την Espresso, άγνωστο παραμένει ακόμη η εν λόγω επίσκεψη πρόκειται για μια τυπική επίσκεψη ρουτίνας στον γυναικολόγο ή για μια ενδεχόμενη εγκυμοσύνη.

    Δείτε παρακάτω την ανάρτηση, που πυροδότησε τις φήμες για εγκυμοσύνη της Γεωργίας Αβασκαντήρα:
    χρανιωτης
    Η Γεωργία Αβασκαντήρα και ο Γιώργος Χρανιώτης στο ιατρείο γνωστού γυναικολόγου.



    ΣΧΟΛΙΑ