• LIFE&STYLE

    Γιώργος Αγγελόπουλος: Η συνάντηση με τον αρχηγό της αστυνομίας

    Γιώργος Αγγελόπουλος


    Στο αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας βρέθηκε χθες, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, όπου συναντήθηκε με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., Μιχαήλ Καραμανλάκη.

    Με μια κοινή τους φωτογραφία γνωστοποίησε τη συνάντηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

    Όπως εξήγησε ο Ντάνος, ο λόγος της επίσκεψής του, η οποία έγινε μαζί με τον δικηγόρο, Αναστάσιο Ντούγκα και τη ραδιοφωνική παραγωγό, Ράνια Κωστάκη, ήταν με αφορμή το φιλανθρωπικό έργο του Σωματείου «Φύλακας Άγγελος» για τη στήριξη κακοποιημένων και παραμελημένων παιδιών.

    «Ευχαριστώ τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμανλάκη, ο οποίος μετά απο γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση εξεδήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του στο σωματείο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ στις προσπάθειες του οποίου για την προστασία των κακοποιημένων παιδιών η ΕΛ.ΑΣ θα σταθεί αρωγός», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ντάνος.

    Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:

    View this post on Instagram

    Ευχαριστώ τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη, ο οποίος μετά απο γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση εξεδήλωσε την αμέριστη συμπαρασταση του στο σωματείο «ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ» στις προσπάθειες του οποίου για την προστασία των κακοποιημένων παιδιών η @_elliniki_astynomia θα σταθεί αρωγός. #fylakasagelos #ellinikiastynomia @anastasios_ntougkas @rania1111 #forchildren #greece🇬🇷 #danoslife

    A post shared by Giorgos Angelopoulos (@official_danos_ga) on



    ΣΧΟΛΙΑ