• LIFE&STYLE

    Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Ο λαμπερός γάμος, οι καλεσμένοι και η εγκυμοσύνη

    • NewsRoom
    Δήμητρα Βαμβακούση και Γιώργος Αγγελόπουλος

    Δήμητρα Βαμβακούση και Γιώργος Αγγελόπουλος


    Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό ενώπιον συγγενών και φίλων.

    Οι πρώην Survivors παντρεύτηκαν το απόγευμα της Κυριακής, με κουμπάρους τον Αναστάσιο Ντούγκα και την κόρη του πρώην ιερέα των Αγίων Ισιδώρων, Ειρήνη Λουπασάκη.

    Φανερά συγκινημένος, ο Ντάνος αγκάλιασε τον κουμπάρο του και τον θείο της νύφης, την οποία συνόδευαν και φίλησε το χέρι της πεθεράς του.

    Στη συνέχεια αστειεύτηκε, λέγοντας στη Δήμητρα: «Άργησες… Είσαι πολύ όμορφη», με εκείνη να απαντά: «Πάμε να σε παντρευτώ».

    Ανάμεσα στους λαμπερούς προσκεκλημένους, που έφταναν κοντά τους 600, ήταν και πρώην παίκτες από το Survivor, στο οποίο και οι δύο είχαν συμμετέχει.

    Ειδικότρα, το «παρών» στον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση έδωσαν η Άντζελα Γκερέκου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Γιώργος Χρανιώτης με τη σύζυγό του, Γεωργία Αβασκαντήρα, η Σάρα Εσκενάζυ, ο Μάρκος Σεφερλής, ο Κώστας Κοκκινάκης, η Πηγή Δεβετζή, ο Ηλίας Μπόγδανος, η Τέτα Καμπουρέλη, ο Κούλλης Νικολάου, η Ζωή Κρονάκη, ο Νίκος Αποστολόπουλος (σ.σ. είχε επιμεληθεί και το κοστούμι του γαμπρού), ο Στράτος Τζώρτζογλου με τη Σοφία Μαριόλα, η Ειρήνη Κολυδά, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, ο Ορέστης Τσανγκ, η Κατερίνα Τσάβαλου με τον σύζυγό της Δημήτρη Στεργίου, ο Αντύπας με την σύζυγό του, Στέλλα Μουσλουμίδου και πολλοί άλλοι.

    Στη δεξίωση του γάμου, τη διασκέδαση των καλεσμένων ανέλαβε ο Γιώργος Τσαλίκης.

    Τα δάκρυα του Αγγελόπουλου για τη μητέρα του

    Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναφέρθηκε στη μητέρα του, η οποία απουσίαζε λόγω προβλήματος υγείας: «Να σας ευχαριστήσω εκ μέρους της μητέρας μου», δήλωσε και ξέσπασε σε δάκρυα.

    Από την πλευρά της, η Δήμητρα Βαμβακούση συμπλήρωσε: «Πέραν του ότι ο Γιώργος με τη μητέρα του έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο, το οποίο δεν το συναντάμε σήμερα. Είχα την τιμή να τη γνωρίσω και είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος».

    «Με το καλό και το μωράκι τους»

    Σε δηλώσεις της στην κάμερα, η Ειρήνη Κολυδά αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της Δήμητρας.

    «Να είναι πάντα καλά. Με το καλό και το μωράκι τους γιατί από ότι κατάλαβα η Δημητρούλα είναι έγκυος. Να είναι πάντα ευτυχισμένοι. Νομίζω είναι πασιφανές, έχει κοιλίτσα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

    Δείτε βίντεο:

     

     

    Διαβάστε επίσης:

    Γιώργος Αγγελόπουλος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τη Δήμητρα Βαμβακούση (video)

    Δήμητρα Βαμβακούση: Το τραγικό παρελθόν της παίκτριας του Survivor 3

    Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Βάφτισαν τον γιο τους στο Ψυχικό



    ΣΧΟΛΙΑ