• LIFE&STYLE

    Γυναίκα χωρίς όνομα: Η νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1

    • NewsRoom


    Στη νέα δραματική καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», δύο γυναίκες πολεμούν μέχρι τέλους για τη ζωή που τους έκλεψαν: τη ζωή των παιδιών τους. Σε αυτή τη μάχη όμως, δεν υπάρχει βέβαιος νικητής… Θα καταλάβουν ότι η αληθινή εκδίκηση, είναι η συγχώρεση;

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ

    Η Κάτια (Μαριάννα Τουμασάτου) ψάχνει απεγνωσμένα έναν συμβατό δότη για να σωθεί ο 10χρονος γιος της. Η Μαρίνα (Ντόρα Μακρυγιάννη) είναι η μοναδική συμβατή δότρια αλλά ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος και ότι είναι αδύνατον να βοηθήσει την Κάτια η οποία χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να την αναγκάσει. Προκειμένου να ξεφύγει και να σώσει το μωρό της, η Μαρίνα προδομένη πλέον από τον έρωτά της, Κωστή (Πάνος Νάτσης) κατασκευάζει την ενοχή της και καταδικάζεται ως «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» για ένα φόνο που δεν διέπραξε ποτέ! Γεννά την κόρη της με ασφάλεια στη φυλακή και την ονομάζει Ελπίδα…

    Η Κάτια, τελικά, θα χάσει το παιδί της και βάζει σκοπό της ζωή της να βρει τη Μαρίνα και να την κάνει να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα, να στερηθεί και εκείνη για πάντα το ίδιο της το παιδί. Και το καταφέρνει. Τότε, η Μαρίνα με τη βοήθεια της συγκρατούμενής της, Μάρθας (Ταμίλα Κουλίεβα), θα καταφέρει να βγει από τη φυλακή.

    Αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τέλους μεταμορφώνεται σε μία ισότιμη αντίπαλο. Με άλλο όνομα και εμφάνιση επιστρέφει στη ζωή της Κάτιας και όλων εκείνων που την πλήγωσαν για να τους καταστρέψει.

    Οι δύο γυναίκες, η Μαρίνα και η Κάτια, θα βρεθούν αντιμέτωπες η μία με την άλλη και το μίσος τους θα τις οδηγήσει στα πιο επικίνδυνα και σκληρά μονοπάτια.

    Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι το αόρατο χέρι της μοίρας που τις έδεσε μαζί, κρύβει μια συγκλονιστική αλήθεια…

    ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

    Η Κάτια (Μαριάννα Τουμασάτου) στερείται δυο φορές τη χαρά να μεγαλώσει το δικό της παιδί. Χρόνια πριν είχε χάσει το νεογέννητο κοριτσάκι της και τώρα θα χάσει το 10χρονο γιο της, Αλέξη. Σκληρή και αδίστακτη μετά από τα χτυπήματα της μοίρας, απογυμνωμένη από συναισθήματα, προκαλεί στη Μαρίνα την ίδια οδύνη που αυτή ένιωσε: Της στερεί το παιδί της.

    Η Μαρίνα (Ντόρα Μακρυγιάννη), κόρη του σοφέρ της Κάτιας και του Δημήτρη, προσωποποιεί τη δύναμη και τη χαρά της νιότης, μόνο για να δει τη ζωή της να φτωχαίνει από ό,τι πιο πολύ έχει ανάγκη: τους ανθρώπους που αγαπά. Πεθαίνει ο πατέρας της, προδίδεται από τον Κωστή, τον άντρα που αγαπά και, τέλος, χάνει το παιδί της. Θυσιάζει την ελευθερία της στο βωμό της μητρικής αγάπης και κλείνεται στη φυλακή για να σώσει το μωρό της από την καταστροφική μανία της Κάτιας. Όταν δεν τα καταφέρνει, η μόνη επιλογή που της μένει, είναι η εκδίκηση.

    Η Έλλη (Αλεξάνδρα Ταβουλάρη), προγονή της Κάτιας, συνομήλικη της Μαρίνας και ανταγωνίστριά της για την αγάπη του Κωστή, έχει φαινομενικά τα πάντα: πλούτο, καλή ζωή, εξουσία. Μοιάζει, όμως, φτωχότερη από τη Μαρίνα, γιατί η Έλλη δεν έχει ποτέ της αγαπηθεί. Μεγάλωσε χωρίς τη βιολογική της μητέρα, η Κάτια τη μεγαλώνει σωστά αλλά δεν την αγαπά σαν πραγματικό της παιδί. Ο Κωστής εξαγοράζεται για να γίνει άντρας της και η ίδια δεν κερδίζει ποτέ την αποδοχή του πατέρα της.

    Ο Δημήτρης (Κώστας Καζανάς), πατέρας της Έλλης και σύζυγος της Κάτιας, έχει χάσει εδώ και καιρό κάθε αίσθηση ενοχής. Σκληρός ακόμα και με την οικογένεια του, απορριπτικός με τον αδερφό του και χειριστικός με όλους, γεμίζει το κενό του με εφήμερες σχέσεις που απολαμβάνει χάρη στην οικονομική του δύναμη. Θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει την περιουσία του, την οποία έκλεψε από τον αδερφό του Μιχάλη, όταν αυτός ήταν ακόμη παιδί. Δεν έχει όρια και φτάνει το παιχνίδι μέχρι τα άκρα.

    Ο Κωστής (Πάνος Νάτσης), είναι νέος, έξυπνος, πολλά υποσχόμενος και ερωτευμένος με τη Μαρίνα. Έχει την ατυχία να μεγαλώνει σε μια οικογένεια που, από κακούς χειρισμούς του πατέρα του, θα πνιγεί στα χρέη. Ο Κωστής θα είναι ο μόνος που θα μπορεί να τους σώσει – όχι όμως χωρίς τίμημα. Σταδιακά χάνει τη γυναίκα που αγαπά, την ακεραιότητα του, το θάρρος του και το ίδιο το νόημα της ζωής του. Παντρεύεται την Έλλη και ζει μαζί της μια εύπορη ζωή, στερημένος από τον έρωτα και την αληθινή επιβεβαίωση της αγάπης. Σταδιακά χάνει την αυτοεκτίμησή του και την πίστη σε όσα η ζωή του πια εκπροσωπεί, δηλαδή το χρήμα και την εύκολη επιτυχία.

    Ο Μιχάλης (Θανάσης Πατριαρχέας) είναι ο πολύ μικρότερος σε ηλικία αδερφός του Δημήτρη. Ο Δημήτρης τον μεγάλωσε χωρίς αγάπη, του στέρησε το μερίδιο που του αναλογούσε στην πατρική περιουσία και τον έδιωξε, με τον τρόπο του, από κοντά του. Ο Μιχάλης κρύβει την ευαισθησία του πίσω από μια επιθετική συμπεριφορά που του επιτρέπει να κρύβει την ευάλωτη φύση του. Καταφέρνει μόνος του να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να γίνει ένας δημοφιλής ηθοποιός, πράγμα που τελικά δεν του προσφέρει την ευτυχία και τη γαλήνη που αναζητά. Στην πορεία θα γνωρίσει τη Μαρίνα και ένας έρωτας που μοιάζει αγνός και πρωτόγνωρος θα γεννηθεί ανάμεσά τους… Είναι όμως ικανός να κλείσει τις πληγές που και οι δυο τους έχουν ανοιχτές; Ή είναι ήδη πολύ αργά γι’ αυτό;

    Η Μάρθα (Ταμίλα Κουλίεβα), συγκρατούμενη της Μαρίνας στη φυλακή, είναι ακόμη μια μάνα που έχει στερηθεί το παιδί της αλλά που έχει καταφέρει να πάρει ήδη την εκδίκησή της. Γι’ αυτό και βρίσκεται στη φυλακή. Μόνο που η πίκρα της δεν σβήνει ποτέ. Η Μάρθα τροφοδοτεί με το θυμό της το θυμό της Μαρίνας, αποδεικνύοντας ότι το μίσος είναι ένας κύκλος που δεν κλείνει ποτέ. Θα αγκαλιάσει τη Μαρίνα σαν να είναι κόρη της και θα την βοηθήσει με τα μέσα που διαθέτει να πετύχει τον στόχο της.

    Η Ρένα (Μαρκέλλα Γιαννάτου), συγκρατούμενη της Μαρίνας στη φυλακή, είναι μια νέα γυναίκα που έχει μάθει από μικρή στα δύσκολα. Σκληρή, δυνατή, αλλά και με χιούμορ, αντιμετωπίζει τα πάντα με θράσος και επιθετικότητα. Η «συγκατοίκησή» της με τη Μαρίνα στο ίδιο κελί θα τη βοηθήσει να βγάλει προς τα έξω την ευαίσθητη πλευρά της και να γνωρίσει τη φίλη που ποτέ δεν είχε. Όταν θα βγει από τη φυλακή, θα βοηθήσει τη Μαρίνα να κάνει πράξη το καταστροφικό σχέδιό της.

    Ο Πέτρος (Θοδωρής Κατσαφάδος) είναι ο πατέρας της Μαρίνας. Ένας φτωχός, τίμιος και καλοσυνάτος άνθρωπος, που, μετά το θάνατο της γυναίκας του, δουλεύει ως σοφέρ του Δημήτρη για να προσφέρει στην κόρη του ό,τι περισσότερο μπορεί. Θα είναι ο μόνος που θα μάθει το μυστικό που συνδέει την Κάτια και τη Μαρίνα και είναι αυτό που θα τον σκοτώσει.

    Ο Γιώργος (Κώστας Αθητάκης) είναι ο κολλητός φίλος και μάνατζερ του Μιχάλη. Ανάλαφρος και με χιούμορ, γυναικάς και καλοπερασάκιας, προσπαθεί πάντα να βοηθάει τον Μιχάλη, να τον φέρνει στο φως όταν εκείνος κρύβεται στο σκοτάδι και να είναι πίσω του για να τον γλιτώνει από κάθε στραβοπάτημα. Ερωτεύεται τη Σοφία και τη διεκδικεί.

    Η Ρία (Ευαγγελία Μουμούρη) είναι η μητέρα του Κωστή. Μια λαϊκή γυναίκα, πρώην τραγουδίστρια, χωρίς σπουδαία φωνή που θεωρεί ότι αδικήθηκε στο χώρο, επειδή παντρεύτηκε και μεγάλωσε τα παιδιά της. Μεγαλοπιάνεται και κινδυνεύει να χάσει την ανθρωπιά της, αλλά κατά βάθος είναι ευάλωτη και αδύναμη. Αγαπάει τη Μαρίνα αλλά συναινεί αναγκαστικά στη σχέση του Κωστή με την Έλλη για να σωθούν. Θυσιάζει την αγάπη του γιου της για να αποκτήσουν όλοι οικονομική ασφάλεια και να ανέβουν κοινωνικά.

    Ο Μίλτος (Γιώργος Μακρής) είναι ο πατέρας του Κωστή. Πάντα βγαίνει χαμένος και νιώθει υπόλογος στα παιδιά του. Εύπιστος και ουτοπικά αισιόδοξος εμπιστεύεται τη μια «ευκαιρία» μετά την άλλη και παρασύρεται σε επικίνδυνα οικονομικά ανοίγματα. Οι τσακωμοί στο σπίτι τους συχνοί. Αν και ανάμεσά τους υπάρχει αγάπη, τα οικονομικά θέματα τους διαλύουν. Ο Μίλτος είναι καλός άνθρωπος, αλλά είναι αδύναμος χαρακτήρας. Όταν λυγίζει στα δύσκολα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και αλλάζει τη ζωή του γιου του.

    Η Σοφία (Σοφία Πριόβολου) είναι η αδερφή του Κωστή. Δεν έχει τη δική του έφεση για διάβασμα, ούτε την εργατικότητα του. Είναι όμορφη και διαθέτει το θράσος που της χαρίζει η νεαρή ηλικία της. Ο Δημήτρης την παρασύρει εύκολα και εκείνη γίνεται κρυφά από όλους ερωμένη του. Η Σοφία επιθυμεί την οικονομική ασφάλεια και θέλει έναν πλούσιο σύντροφο, αλλά παράλληλα θέλει να αγαπήσει.

    Ο Νάσος (Κώστας Ανταλόπουλος) είναι ο σύζυγος της Μάρθας και γίνεται δεύτερος «πατέρας» για τη Μαρίνα. Ακόμα κι αν δεν πιστεύει ότι το μίσος φέρνει λύσεις, βοηθά τη Μαρίνα παντού και σε όλα με σκοπό να καταλάβει ότι η εκδίκηση δεν έχει νόημα και ότι δεν την οδηγεί σε λύτρωση αλλά σε μεγαλύτερη καταστροφή. Οι τρεις τους γίνονται οικογένεια με τη Μαρίνα κάποια στιγμή, να τον θεωρήσει πατέρα της κι αυτός να την αγκαλιάσει σαν αληθινό του παιδί.

    Ο Ανδρέας (Αντώνης Βλοντάκης) αναλαμβάνει ως σοφέρ και φρουρός του Δημήτρη, όταν σκοτώνεται ο πατέρας της Μαρίνας. Στην πορεία γίνεται και το δεξί χέρι της Κάτιας: μαθαίνει ό,τι του ζητάει και την προσέχει. Έτσι οι δυο τους θα γίνουν εραστές. Η Κάτια βρίσκει σε εκείνον τον έρωτα που δεν βρήκε ποτέ στο πρόσωπο του Δημήτρη. Δίπλα του αρχίζει να σκέφτεται τη ζωή της χωρίς τον Δημήτρη αλλά… για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα να εξασφαλιστεί οικονομικά. Ο Αντρέας, όμως, ερωτεύεται ξανά…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: NOMADS-Μαδαγασκάρη: Έρχεται στον ΑΝΤ1!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο σύντροφος της Μαρίας Ηλιάκη! Γοητευτικός, Κρητικός και γυναικολόγος (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 9 Σεπτεμβρίου 2018 – Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια



    ΣΧΟΛΙΑ