• LIFE&STYLE

    Γιατί τα bandeau μπικίνι ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους


    Το να βρείτε το ιδανικό μαγιό για το σωματότυπό σας σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση και υπάρχουν αρκετά πράγματα τα οποία πρέπει να προσέξετε όπως τα κοψίματα, οι γραμμές, τα υφάσματα ακόμα και τα μοτίβα που έχουν επάνω! Ωστόσο, υπάρχει ένας τύπος που μπορεί να φορεθεί από οποιαδήποτε γυναίκα και ονομάζεται bandeau. Το πιο πιθανό είναι να μη καταλάβατε σε ποια αναφερόμαστε αφού είναι ευρέως γνωστά ως strapless, εκείνα δηλαδή που δεν έχουν τιράντες και καλύπτουν μόνο το στήθος. Τα tops αυτά βγαίνουν σε διάφορα σχέδια από τα πιο τετράγωνα, τα πιο κυκλικά ή αυτά με τα φρου φρου μέχρι αυτά με την ενίσχυση, ώστε να μπορέσετε να βρείτε ακριβώς αυτό που σας ταιριάζει και σας αντιπροσωπεύει.

    Από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά του είναι η ελάχιστη αλλά συνάμα κι επαρκής κάλυψη που προσφέρει, με αποτέλεσμα να μαυρίζετε ομοιόμορφα στο ντεκολτέ χωρίς τις ενοχλητικές γραμμές και τα σημάδια που αφήνουν οι τιράντες μετά την ηλιοθεραπεία. Σίγουρα, όμως υπάρχουν και σημεία τα οποία πρέπει να προσέξετε για να αποφύγετε ανεπιθύμητα ατυχήματα στην παραλία και στιλιστικά λάθη.

    Ας σταθούμε λίγο περισσότερο στις γυναίκες με μεγάλο στήθος. Λόγω του βάρους του, οι ίδιες θα πρέπει να διαλέξουν πολύ σοφά και προσεκτικά το bandeau μαγιό, το οποίο πρέπει να διαθέτει cups που θα παρέχουν την απαραίτητη στήριξη. Ακόμα καλύτερα, προτιμήστε όσα έχουν και αποσπώμενα straps, ώστε να μπορείτε να τα βάλετε όταν θέλετε να είστε πιο ξέγνοιαστες και ελεύθερες στις κινήσεις σας. Επίσης όσες είστε δραστήριες στην παραλία και λατρεύετε τα beach sports, όπως volley και ρακέτες, καλό θα ήταν να έχετε και εσείς αποσπώμενες τιράντες, ώστε να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας και να μη σκέφτεστε τυχόν αποκαλύψεις! Όλες οι υπόλοιπες είστε ελεύθερες να φορέσετε όποιο bandeau μπικίνι σας τράβηξε το ενδιαφέρον.

    Tip: Οι γυναίκες με αθλητικό σωματότυπο και μικρό μπούστο εάν θέλουν να δημιουργήσουν τη ψευδαίσθηση ενός πλουσιότερου στήθους ας διαλέξουν ένα top με φραμπαλάδες.

    Δείτε μερικά μαγιό τέτοιου τύπου, αλλά και το πού μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.

    Πηγή: www.glow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τρία στυλιστικά λάθη που κάνουμε το καλοκαίρι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαντήλια στο κεφάλι: Δες πώς θα αποκτήσεις αξεπέραστο στυλ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Καλοκαίρι 2018: Τι να φορέσω στην παραλία;



    ΣΧΟΛΙΑ