ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αγωγή σε βάρος της Κωνσταντοπούλου καταθέτει η Πολύζου για επεισόδιο στη Βουλή – Ζητάει αποζημίωση €500.000
Σε αγωγή προχώρησε ο Τόνι Μαυρίδης εναντίον της πρώην αγαπημένης και συνεργάτιδάς του Έλενας Παπαρίζου. Ο γνωστός συνθέτης ζητά μάλιστα από την αγαπημένη σταρ των Ελλήνων το ποσό των 250.000 ευρώ!
Συγκεκριμένα, ο Τόνι Μαυρίδης στην αγωγή του ζητάει το ποσό των 250.000 ευρώ από τα κέρδη της εταιρείας που είχαν ιδρύσει μαζί με την Έλενα Παπαρίζου το 2005.
Σύμφωνα με την αγωγή του Τόνι Μαυρίδη, ο ίδιος δικαιούται το 20% των κερδών, όπως ήταν αρχικά συμφωνημένο, το οποίο όμως δεν έλαβε ποτέ, καθώς η τραγουδίστρια το κράτησε μαζί με το δικό της ποσοστό που ήταν το 80%.
Ο δικηγόρος του Τόνι Μαυρίδη, Πέτρος Καϊμακάμης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή αναφέρθηκε στους λόγους που ο πελάτης του προέβη σε αυτή την ενέργεια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό είναι το συγκλονιστικό σπίτι του Alexander McQueen που πωλείται για 8,5 εκατ. λίρες! (pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη! Όλες τις συνομιλίες του Αγγλούπα με 5 κοσμηματοπώλες-Το μεγάλο αλισβερίσι, τα ρολόγια και οι “πετρούλες”
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αρνητική εξέλιξη: Μπαίνει διπλός φόρος στις ενοικιάσεις μέσω Airbnb
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θέουτα: Περισσότεροι από 48.000 μετανάστες επέστρεψαν στο Μαρόκο – «Δεν είναι η ώρα για διχασμό», το μήνυμα του Σάντσεθ
- Μεγάλη πυρκαγιά στο Κομπότι Άρτας: Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις, επιχειρούν 8 εναέρια
- Κερατέα: Φωτιά ξέσπασε σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση
- Ευρωαγορές: Διέγραψαν τα κέρδη τους παρά τα θετικά πρόσημα – Ελεύθερη πτώση -25,40% για την Universal Music
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.