Ο λόγος για τον Alan Wilzig, η έμπνευση πίσω από ένα χαρακτήρα της ταινίας «Ο Λύκος της Wall Street», που έριξε την τιμή του condo του στην Tribeca από 38.5 εκ. δολάρια στα 24.885 εκ. δολάρια. Αυτή είναι η δεύτερη μείωση – είχε αρχίσει στα 44 εκ. δολάρια το 2014 πρίν αλλάξει το Μάιο του 2015.
Αυτή τη φορά, το condo έχει ολοκαίνουριες φωτογραφίες και τα πιο εκκεντρικά χαρακτηριστικά του φαίνεται να έχουν εξαφανιστεί. Το 6.500 τετραγωνικά μέτρα σπίτι στην Hubert Street 3 , έχει 2.200 τετραγωνικα μέτρα βεράντα, πίσω αυλή, τρία υπνοδωμάτια και ένα γκαράζ όπου Wilzig αποθηκεύει σήμερα αναμνηστική μοτοσικλέτα του. Οι Nest Seekers International εχουν αναλάβει την πωληση του σπιτιού αυτά τη φορά.
Στην ταινία, Wilzig ενέπνευσε τον χαρακτήρα του κυρίου που στη σκηνή με το πάρτυ στην πισίνα γνώρισε στο Leonardo DiCaprio τη μελλοντική σύζυγό του.
Μερίκες φωτογραφίες του σπιτιού:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εντοπίστηκε σορός άνδρα στη Διώρυγα της Κορίνθου
- ΕΟΔΥ: 45 κρούσματα λοίμωξης του ιού του Δυτικού Νείλου την τελευταία εβδομάδα, 110 συνολικά και 9 θάνατοι
- Χρυσός: Κοντά στα 4.400 δολάρια μετά τα ήπια αποτελέσματα για τον πληθωρισμό των ΗΠΑ
- H Seajets του Μάριου Ηλιόπουλου αγόρασε 10 πλοία μέσα στο 2026













Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.