• LIFE&STYLE

    Γιατί το ύψος μας κάνει πιο πλούσιους!


    Το ύψος φαίνεται τελικά, πως δεν επηρεάζει μόνο τις επιδόσεις μας στο αντίθετο φύλο αλλά και το πορτοφόλι μας. Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι ψηλότεροι άνθρωποι έχουν μεγαλύτερη αποδοτικότητα στην δουλειά και κατ’ επέκταση καλύτερες χρηματικές απολαβές.

    Πιο συγκεκριμένα, οι ερευνητές αφού εξέτασαν 5,000 εργαζόμενους άντρες από την Ινδονησία, ανακάλυψαν πως η κατηγορία των “ψηλότερων” ήταν και αυτή που κέρδιζε τα υψηλότερα ημερομίσθια. Για τις ανάγκες της έρευνας, οι επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Duke ανέλυσαν μεταξύ άλλων,  διάφορους οικογενειακούς παράγοντες όπως το ιστορικό των ιατρικών προβλημάτων, πριν καταλήξουν σε συμπεράσματα.

    Πάντως δεν είναι η πρώτη φόρα που οι ψηλοί άνθρωποι παίρνουν κάποιο προβάδισμα σε σχέση με τους κοντύτερους ανθρώπους. Για παράδειγμα παλαιότερες έρευνες έχουν δείξει πως το μεγαλύτερο ύψος σχετίζεται με την καλή υγεία ή ακόμη και με την αποφυγή των περιττών κιλών.

    Επομένως η επιστήμη φέρεται να δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα στους ψηλότερους ανθρώπους συγκριτικά με τους πιο κοντούς, όσον αφορά τουλάχιστον τον χώρο εργασίας μας. Παρόλα αυτά, σίγουρα θα υπάρχουν διάφοροι άλλοι τομείς που οι κοντύτεροι άνθρωποι “νικούν” τους ψηλότερους.

     Δείτε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/o-68chronos-baryshnikov-rapari-chorevontas-mpaleto/52891

    Δείτε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/sok-mama-tha-pethano-erchete-ine-edo-mazi-mas-anatrichiastiko-sms-apo-tin-polinekri-epithesi-sto-orlanto-video/52902



    ΣΧΟΛΙΑ