• LIFE&STYLE

    Γιατί η Αmal Alamudin είναι το πραγματικό αφεντικό στη σχέση με τον Clooney (16 photos)

    • NewsRoom
    Κλούνεϊ

    George Clooney, Amal Alamudin


    Είναι η γυναίκα που κατάφερε να μαγέψει τον ορκισμένο εργένη, George Clooney. Τα τελευταία δύο χρόνια που η Amal Alamudin στέκεται στο πλευρό του διάσημου σταρ , έχει καταφέρει να γίνει ιδιαίτερα αγαπητή στο ευρύ κοινό. Σε κάθε δημόσια εμφάνισή του ζευγαριού, η Αmal τραβάει τα βλέμματα όχι μόνο χάρη στην κομψότητά της αλλά κυρίως λόγω της χαρισματικής προσωπικότητας της.

    Amal Alamudin
    Amal Alamudin

    Η όμορφη δικηγόρος, κατάφερε να γοητεύσει τον γόη του Hollywood με την δυναμική προσωπικότητα της και έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές, πως μπορεί να σταθεί επάξια δίπλα του κλέβοντας πολλές φορές την παράσταση.

    Ο Clooney ερωτεύτηκε την Amal, ( και μαζί με αυτόν όλος ο κόσμος ) πριν από τρία χρόνια, και από τότε ο έρωτας τους κρατάει ακόμα, ενώ η ίδια συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει με τις στυλιστικές της επιλογές, τα κοινωνικά της ενδιαφέροντα, ακόμη και με τα ταξίδια που κάνει.

    Η ίδια έχει χαρακτηριστεί πολλές φορές και ως άλλη “Jackie Kennedy”.

    Το εντυπωσιακό νυφικό που φόρεσε η Amal Alamudin το 2014 σχεδιάστηκε από τον διάσημο σχεδιαστή Oscar de la Renta.

    alamudin, Clonney

    Αυτό που παραμένει αδιαμφισβήτητο γεγονός είναι το ότι η Amal ήρθε για να μείνει και να βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Γι’ αυτό είτε με το να μας εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί, είτε με το υποστηρίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα των πολιτών της Αρμενίας ένα είναι σίγουρο, πως η ίδια “είναι το αφεντικό”.

    Clooney, Alamudin

    Alamudin

    Clooney, Alamudin

    alamudin

    Το ζευγάρι φαίνεται να είναι αχώριστο και πολύ ερωτευμένο, κάτι το οποίο προβλέπουμε να συνεχιστεί για πολλά χρόνια.

    Clooney, Alamudin

    Διαβάστε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/sta-cheria-ellina-epavli-tou-hugh-hefner/51399

     



    ΣΧΟΛΙΑ