ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια εξοχική κατοικία στο Αλεποχώρι Μεγάρων ετοιμάζουν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού, σε οικόπεδο που ανήκει στην οικογένεια της εντυπωσιακής ηθοποιού.
Το αγαπημένο ζευγάρι, που διατηρεί σχέση τα τελευταία περίπου δυο χρόνια, αποφάσισε να επενδύσει στην κατασκευή μιας επιβλητικής μεζονέτας σε ύψωμα με πανοραμική θέα, στο Αλεποχώρι, όπως αναφέρουν πληροφορίες της εφημερίδας Espresso.
Η συγκεκριμένη τοποθεσία που έχουν επιλέξει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού, προσφέρει ιδιωτικότητα και ησυχία, καθώς βρίσκεται μακριά από τα θορυβώδη καφέ-μπαρ και κλαμπ της περιοχής, που γεμίζουν ασφυκτικά από κόσμο τα καλοκαίρια.
Όλα δείχνουν πως το ζευγάρι είναι έτοιμο να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, ενώ έχει την ανάγκη για μια «φωλιά» που θα προορίζεται μόνο για τους δυο τους, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα του κόσμου.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ήδη έχουν πάρει δύο προσφορές για την κατασκευή της μεζονέτας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Velos Shipping (Πασχάλης Διαμαντίδης): Αγόρασε το τέταρτο πλοίο μέσα σε μια εβδομάδα και το 18ο συνολικά
- Σοβαρό τροχαίο στη Συγγρού: Μοτοσικλετιστής προσέκρουσε σε κολώνα μετά από σύγκρουση με ΙΧ
- BBC: Πάνω από 200.000 νεκροί Ρώσοι στρατιώτες στα 4 χρόνια του πολέμου
- Κοινή δήλωση 12 χωρών, της Ελλάδας και των ΗΠΑ για το αέριο – Ψήφος εμπιστοσύνης στον Κάθετο Διάδρομο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.