ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο σοβαρός Δημητρολόπουλος στο «Βήμα», ένα «αυτογκόλ» στην ΕΡΤ, το «ύποπτο» χόμπι του Κοκλώνη, η Κουτσαυτάκη επιστρέφει, τι θα γίνει με το Open, μια παραίτηση σοκ στον ΣΚΑΙ
Μια εξοχική κατοικία στο Αλεποχώρι Μεγάρων ετοιμάζουν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού, σε οικόπεδο που ανήκει στην οικογένεια της εντυπωσιακής ηθοποιού.
Το αγαπημένο ζευγάρι, που διατηρεί σχέση τα τελευταία περίπου δυο χρόνια, αποφάσισε να επενδύσει στην κατασκευή μιας επιβλητικής μεζονέτας σε ύψωμα με πανοραμική θέα, στο Αλεποχώρι, όπως αναφέρουν πληροφορίες της εφημερίδας Espresso.
Η συγκεκριμένη τοποθεσία που έχουν επιλέξει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού, προσφέρει ιδιωτικότητα και ησυχία, καθώς βρίσκεται μακριά από τα θορυβώδη καφέ-μπαρ και κλαμπ της περιοχής, που γεμίζουν ασφυκτικά από κόσμο τα καλοκαίρια.
Όλα δείχνουν πως το ζευγάρι είναι έτοιμο να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, ενώ έχει την ανάγκη για μια «φωλιά» που θα προορίζεται μόνο για τους δυο τους, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα του κόσμου.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ήδη έχουν πάρει δύο προσφορές για την κατασκευή της μεζονέτας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Xclusiv: Υπερήλικα πλοία, παραλαβή νεότευκτων και ζήτηση θα διαμορφώσουν τους μελλοντικούς ναύλους
- Real Consulting: Αρχές Ιουλίου η μετάταξη στην Κύρια Αγορά
- Γουόρεν Μπάφετ: Ο «σοφός της Ομάχα» περνά στη σφαίρα του θρύλου
- Πόλεμος στο Ελληνοαμερικανικό: Οι εκλογές, τα δημοσιεύματα και η απάντηση Σαρακάκη
