• LIFE&STYLE

    Γιάννης Κούστας-Δήμητρα Μέρμηγκα: Ανέφελες διακοπές με την πολυτελή θαλαμηγό του εφοπλιστή (pics)

    • NewsRoom


    Στη Σαμοθράκη ‘έδεσε” η πολυτελής θαλαμηγός του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα

    Καλοκαιρινές διακοπές με το υπερπολυτελές yacht «Belita» απολαμβάνουν ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας και η σύζυγός του, Δήμητρα Μέρμηγκα.

    Μετά τις διακοπές στη Μύκονο, και μετά στη Χαλκιδική, πριν λίγες μέρες, το ζευγάρι αναζήτησε έναν πιο ήσυχο, αλλά πανέμορφο προορισμό, τη Σαμοθράκη. Αφού ξεναγήθηκαν στο νησί, πληροφορίες του gnomionline.gr αναφέρουν πως γεύτηκαν παραδοσιακές γεύσεις και κατσικάκι σε ταβέρνα στον προφήτη Ηλία.

    Η θαλαμηγός «Belita» τράβηξε όλα τα βλέμματα νησιωτών και επισκεπτών, όπως ήταν αναμενόμενο. Το πολυτελές σκάφος πήρε το όνομα από τον συνδυασμό των υποκοριστικών που χρησιμοποιούν μεταξύ τους, ο Γιάννης Κούστας και η Δήμητρα Μέρμηγκα.

    Όπως είναι γνωστό, εκείνος την αποκαλεί «Lolita» και εκείνη «Bebouko». Μάλιστα, το ζευγάρι αποκαλεί «Belita» και την μονάκριβη κόρη του Κατερίνα, που βαφτίστηκε τον Ιούλιο του 2019, σε μία μυθική τελετή στην Κέρκυρα.

    Ο κ. Κούστας στα 64 του και η κ. Μέρμηγκα στα 27 της, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Ιούνιο του 2018, στο Σορέντο, στο γραφικό θέρετρο της Costa Amalfitana στην Ιταλία. Είναι ο τρίτος γάμος του εφοπλιστή και το παιδί του ζευγαριού είναι για εκείνον το πέμπτο.



    ΣΧΟΛΙΑ