• LIFE&STYLE

    Γιάννης Κούστας – Δήμητρα Μέρμηγκα: «Έδεσε» στα Νέα Μουδανιά η υπερπολυτελής θαλαμηγός του εφοπλιστή


    Καλοκαιρινές διακοπές με το υπερπολυτελές yacht «Belita» απολαμβάνουν ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας και η σύζυγός του, Δήμητρα Μέρμηγκα.

    Το εντυπωσιακό σκάφος του γνωστού εφοπλιστή εθεάθη στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής και όπως ήταν αναμενόμενο τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του, με τους περαστικούς που έκαναν τη βόλτα τους στην προβλήτα της πόλης να το θαυμάζουν και να αναρωτιούνται σε ποιον ανήκει.

    Πρόκειται για τη φημισμένη θαλαμηγό «Belita», που πήρε το όνομα από τον συνδυασμό των υποκοριστικών που χρησιμοποιούν μεταξύ τους, ο Γιάννης Κούστας και η Δήμητρα Μέρμηγκα.

    Όπως είναι γνωστό, εκείνος την αποκαλεί «Lolita» και εκείνη «Bebouko». Μάλιστα, το ζευγάρι αποκαλεί «Belita» και την μονάκριβη κόρη του Κατερίνα, που βαφτίστηκε τον Ιούλιο του 2019, σε μία μυθική τελετή στην Κέρκυρα.

    Ο κ. Κούστας στα 63 του και η κ. Μέρμηγκα στα 26 της, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Ιούνιο του 2018, στο Σορέντο, στο γραφικό θέρετρο της Costa Amalfitana στην Ιταλία. Είναι ο τρίτος γάμος του εφοπλιστή και το παιδί του ζευγαριού είναι για εκείνον το πέμπτο.

    Προηγουμένως, το ζεύγος εθεάθη σε γνωστό εστιατόριο της Μυκόνου, όπου έμοιαζαν αποξενωμένοι…



    ΣΧΟΛΙΑ