• LIFE&STYLE

    Γιάννης Κούστας – Δήμητρα Μέρμηγκα: Ερωτευμένοι μπροστά στην κάμερα και από πίσω ούτε κουβέντα!

    • NewsRoom

    Δήμητρα Μέρμηγκα και Γιάννης Κούστας


    Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος εκμεταλλεύθηκε ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας για να ξεκλέψει λίγο χρόνο από το βαρύ πρόγραμμά του κάνοντας μια σύντομη εξόρμηση στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, μαζί με τη σύζυγό του, Δήμητρα Μέρμηγκα.

    Το γνωστό ζευγάρι, που πριν από ένα χρόνο υποδέχτηκε στον κόσμο το πρώτο του παιδί, εθεάθη να κάνει τις βόλτες του στα σοκάκια του νησιού. Η κάμερα του Mykonos Live TV τούς «συνέλαβε», μάλιστα, σε μια από τις βόλτες τους στα γραφικά Ματογιάννια να περπατούν χεράκι-χεράκι, με την Δήμητρα Μέρμηγκα να χαμογελάει στον φακό.

    Τι γίνεται, όμως, πίσω από τις κάμερες; Εκεί μάλλον το πράγμα αλλάζει… Ενώ μπροστά στις κάμερες φαίνεται να ζουν έναν μεγάλο έρωτα, ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας και η σύζυγός του εθεάθησαν να απολαμβάνουν το δείπνο τους στο γνωστό bar-restaurant, Kazarma, χωρίς να ανταλλάσσουν κουβέντα ο ένας με τον άλλον!

    Αν και όλοι μιλούν για έναν μεγάλο έρωτα, η εικόνα της βραδιάς εκείνης μαρτυρά μια άλλη πραγματικότητα. Ο καθένας ασχολούνταν με το κινητό του στο τραπέζι, όπου κάθονταν μαζί με φιλική παρέα και έμοιαζαν περισσότερο αποξενωμένοι παρά ερωτευμένοι. Σίγουρα μια διαφορετική εικόνα από αυτή που βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο.

    Δείτε το βίντεο από το Mykonos Live TV:

    Μετά το πολύκροτο διαζύγιο με την πρώην σύζυγό του Σοφία Γιαννικοπούλου, ο Γιάννης Κούστας γύρισε σελίδα στη ζωή του βρίσκοντας τον έρωτα στο πρόσωπο της κατά 38 χρόνια μικρότερής του, Δήμητρας Μέρμηγκα, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί.



    ΣΧΟΛΙΑ