• LIFE&STYLE

    Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αγόρασε βίλες εκατομμυρίων στο Costa Navarino

    • NewsRoom
    Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αγόρασε βίλες εκατομμυρίων στο Costa Navarino

    Γιάννης Αντετοκούνμπο


    Μια μεγάλη επένδυση εκατομμυρίων στην Πελοπόννησο έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

    Ο Έλληνας πρωταθλητής του NBA πριν από μερικές ημέρες αγόρασε δύο πολυτελέστατες βίλες στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα στη νέα γειτονιά του Costa Navarino, Rolling Greens, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Πρώτου Θέματος.

    Η γειτονιά των Rolling Greens Villas βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Dunes Golf Club, το Westin Resort και την παραλία Dunes, που διαθέτει εκπληκτική θέα στο καταγάλανο Ιόνιο, αλλά και στο καταπράσινο γηπεδο του γκολφ.

    Οι τιμές στη συγκεκριμένη γειτονιά κυμαίνονται από 1.200.000 έως 1.850.000 ευρώ και η κατασκευή τους αναμένεται να ολοκληρωθεί το τέταρτο τρίμηνο του 2022. Οι βίλες θα έχουν σήμα ΕΟΤ, ώστε να μπορούν να εκμισθώνονται βραχυχρόνια καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

    Διαθέτουν 3 ή 4 κύριων υπνοδωματίων σε ένα επίπεδο, με υπόγειο, επιφάνεις από 235 έως 295τ.μ. σε οικόπεδα επιφάνειας από 700 έως 1.300τ.μ.

    Είναι ουσιαστικά η πρώτη επένδυση που κάνει ο Greek Freak σε ελληνικό έδαφος, ο οποίος επισκέφθηκε την περιοχή στις αρχές Σεπτεμβρίου, μαζί με τον αδελφό του, Θανάση Αντετοκούνμπο για ολιγοήμερες διακοπές, πριν από την επιστροφή τους στις ΗΠΑ για την έναρξη της προετοιμασίας τους για τη νέα μπασκετική σεζόν.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η οικογένεια Αντετοκούνμπο είχε επισκεφθεί ξανά το 2018 το συγκρότημα, ωστόσο, τώρα οι συνθήκες ήταν πιο ώριμες για την αγορά των δύο βιλών. Η αγορά αυτή μόνο τυχαία δεν είναι καθώς το συγκρότημα προσφέρεται για τη φιλοξενία αθλητών με ιδιαίτερα απαιτητικά προγράμματα. Επίσης, διόλου τυχαίο το ότι στο ξενοδοχείο έχουν φιλοξενηθεί κατά καιρούς διάσημα ονόματα, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Τόνι Κρόος και η Μαρία Σάκκαρη.

    Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αγόρασε βίλες εκατομμυρίων στο Costa Navarino

    Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αγόρασε βίλες εκατομμυρίων στο Costa Navarino

    Διαβάστε επίσης:

    Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πήγα για ψώνια και δεν με αναγνώρισε κανείς! (pic)

    Συνάντηση μεγατόνων για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Νίκο Γκάλη

    Η τρυφερή αγκαλιά με τους γιους του



    ΣΧΟΛΙΑ