ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τον Μάριο Ηλιόπουλο προκάλεσε σε… κόντρες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω Instagram Story.
Σε μια από τις βόλτες του και ενώ οδηγούσε ένα από τα αγαπημένα του αυτοκίνητα, ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έγραψε: «Μόνο Μάριος Ηλιόπουλος μπορεί, αν και όποτε θέλεις πάω τη ρεβάνς..», προσθέτοντας ένα emoji ενός fast car.
Απ’ ότι φαίνεται οι δύο ισχυροί άνδρες κοντραρίστηκαν στο παρελθόν και τώρα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ψάχνει τη ρεβάνς.
Η αγάπη του ιδιοκτήτη της ΒΙΑΝΕΞ είναι γνωστή για τα αυτοκίνητα. Μάλιστα, μοιράζεται βίντεο στο Instagram καθημερινά μέσα από το αυτοκίνητό του.
Από την άλλη, και ο εφοπλιστής και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος έχει τεράστια λατρεία στα γρήγορα αυτοκίνητα και μάλιστα, είναι 14 φορές πρωταθλητής στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.
Δείτε το στιγμιότυπο από τα Instagram Story του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
Γιαννακόπουλος για Αλέξη Κούγια: «Ίσως ο καλύτερος δικηγόρος που είχα την τύχη να γνωρίσω»
Μάριος Ηλιόπουλος: Τραγουδά «Forza ΑΕΚάρα» στην κοπή της πίτας της ΑΕΚ – Δείτε το βίντεο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εικονικές μεταβιβάσεις και μισθώσεις ακινήτων πριν την πτώχευση: Οι νομικές παγίδες που κρύβουν σοβαρούς κινδύνους
- Η Τουρκία στριμώχνεται διπλωματικά και γεωπολιτικά από την πτώση της θεοκρατίας
- Κέρδη ρεκόρ για τη ΦΑΓΕ διεθνώς – Ζημιές στην Ελλάδα λόγω δικαστικών προβλέψεων
- SMerC: Δεύτερο επενδυτικό fund από τον Νίκο Καραμούζη με δύναμη πυρός άνω των 150 εκατομμυρίων
