• LIFE&STYLE

    Γενέθλια για την Μαρέβα Μητσοτάκη: Η αγαπημένη της φωτογραφία και οι ευχές

    Μαρέβα Μητσοτάκη

    Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη


    Τα γενέθλιά της γιόρτασε χθες, Τρίτη, 30 Ιουνίου η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη.

    Με αφορμή την γενέθλια μέρα της, η φίλη της και φωτογράφος Ολυμπία Κρασαγάκη δημοσίευσε μία φωτογραφία της κυρίας Μητσοτάκη, τραβηγμένης φυσικά από την ίδια, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να της ευχηθεί μέσω Instagram γι’ αυτή την ξεχωριστή ημέρα.

    Στην λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία, η κ. Κρασαγάκη έγραψε: «Αν και είσαι καλοκαιρινό κορίτσι, αν και έχουμε βγάλει όλα αυτά τα χρόνια αμέτρητες φωτογραφίες … αυτή είναι η αγαπημένη μας! Το μάλλινο col roulé δεν καλύπτει με τίποτα το αιώνιο καλοκαιρινό σου βλέμμα! Χρόνια πολλά πολλά και φωτεινά Μαρέβα μου».

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η σύζυγος του Πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, έχει ποζάρει πολλές φορές στον φωτογραφικό φακό της ταλαντούχας Ολυμπίας Κρασαγάκη. Ωστόσο, η φωτογράφος ξεχώρισε μία συγκεκριμένη φωτογραφία από το αρχείο της και θέλησε να τη μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο προφίλ της στο Instagram.

    Όπως βλέπετε κι εσείς στην παρακάτω φωτογραφία, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι φοράει ένα μαύρο ζιβάγκο και τζιν, και χαμογελάει στον φακό. Το βλέμμα της πράγματι ξεχωρίζει σε αυτή τη φωτογραφία.



    ΣΧΟΛΙΑ