ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Βασίλης Παϊτέρης: «Δε χρωστάω σε κανέναν, δεν έχω να δώσω λόγο σε κανέναν» λέει σε βίντεο μέσα από το κρατητήριο
Αποτροπιασμό προκαλεί το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, με έναν άντρα δεμένο σε στύλο να μαστιγώνεται με ηλεκτροφόρα καλώδια.
Ο άντρας πιστεύεται ότι είναι έμπορος ναρκωτικών και μαστιγώνεται από έναν Ρώσο στρατιώτη, σε ένα βασανισμό που θυμίζει ISIS.
Η «τιμωρία», όπως μεταδίδει η Daily Mail, έλαβε χώρα στην πόλη Κόμουναρ, στην επαρχία του Ντόνετσκ.

Ο Ρώσος που μαστιγώνει τον δεμένο άντρα ακούγεται να λέει «θα σε σφάξουμε σαν σκυλί. Θα ζήσει μόνο μέχρι να μας πει ό,τι θέλουμε να μάθουμε για τους φίλους του, τους εμπόρους ναρκωτικών».
Μάλιστα, μια φωνή ακούγεται να λέει «το γαμ…ο βίντεο έχει αρχίσει. Αυτή είναι η τιμωρία για τους εμπόρους ναρκωτικών».

Ο άντρας, που πιστεύεται ότι είναι νεκρός, παρακαλάει για τη ζωή του, λέγοντας: «Σταματήστε! Θα σας πω ό,τι θέλετε. Θα καλέσω έναν άλλο έμπορο ναρκωτικών και θα έρθει εδώ με ναρκωτικά».
Προσοχή, πολύ σκληρές εικόνες:
https://www.youtube.com/watch?v=vjC2AEsc7x8
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δημοσκόπηση AP: Δυσαρεστημένοι με την πορεία των οι 3 στους 4 Αμερικανούς, χρεώνουν την ακρίβεια στον Τραμπ
- Ο Τούρκος σαμποτέρ της τράπεζας Πειραιώς και σε ποιον κλάδο έρχεται βαθύ σκοτάδι που κανείς δεν περιμένει
- Νίκος Δένδιας: Συμμάζεμα στις Ένοπλες Δυνάμεις
- Σε απόγνωση οι ακτοπλοϊκές εταιρείες από τις αυξήσεις στα καύσιμα και οι κάτοικοι των νησιών από τις περικοπές των δρομολογίων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.