array(0) {
}
        
    
Menu
1.02%
Τζίρος: 72.60 εκατ.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο πρώτος δισεκατομμυριούχος ποδοσφαιριστής

Life & Style

Η φωτογραφία της Νταϊάνα που καθορίζει τη μόδα 20 χρόνια μετά

Comments

Το καλοκαίρι του 1997 η Νταϊάνα το πέρασε σε κρουαζιέρα στη Μεσόγειο. Έχοντας μόλις χωρίσει από τον καρδιοχειρούργο Hasnat Khan και όντας για ακόμα μία φορά πληγωμένη από την ερωτική της ζωή βρίσκει παρηγοριά τον μεγιστάνα Ντόντι Αλφαγιέντ, ο οποίος μοιάζει τρελά ερωτευμένος μαζί της και κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να εδραιώσει την σχέση του μαζί της. Αρχικά καλεί την ίδια και τα παιδιά της, τους πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι, στη νότια Γαλλία και στην έπαυλη του πατέρα του στο Σαιν Τροπέ, ενώ λέγεται ότι τότε ήταν που αγόρευσα την υπερπολυτελή θαλαμηγό του, αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, προκειμένου να κάνει ακόμα πιο δελεαστική τη φιλοξενία.

Λίγες βδομάδες αργότερα καλεί ξανά μόνο τη Νταϊάνα αυτή τη φορά και οι δυο τους κάνουν διακοπές στη Σαρδηνία.Όπως συνέβαινε κάθε φορά για χρόνια ολόκληρα τα φλας των παπαράτσι παίρνουν φωτιά, κάποιοι τη στήνουν σε ακριβό ξενοδοχείο απέναντι από το σημείο που είχε σταματήσει η θαλαμηγός και την παρακολουθούν με κιάλια υψηλής ανάλυσης και μακρινής εμβέλειας. Σε μία από αυτές τις απόπειρες για την πολυπόθητη φωτογραφία τραβιέται ένα καρέ στο οποίο βλέπουμε την πριγκίπισσα της Ουαλίας με ένα ολόσωμο, λεοπάρ μαγιό. Η εικόνα κάνει τον γύρο του κόσμου, πουλιέται ακριβά και το μαγιό αποκτά σε λίγες μέρες διαστάσεις πολυπόθητου item για όλες τις μοδάτες του πλανήτη – και όχι μόνο.

Η Νταϊάνα στη Σαρδηνία, δίπλα της διακρίνεται σκυμμένος ο Ντόντι

Σήμερα, λίγες μόλις ημέρες πριν την επέτειο των είκοσι χρόνων από τον θάνατο της στο αυτοκινητιστικό δυστύχημα του Παρισιού όλο το ενδιαφέρον είναι ξανά στραμμένο στις τελευταίες μέρες της ζωής της και σε όλες τις λεπτομέρειες γύρω από εκείνη την μοιραία μέρα στη γαλλική πρωτεύουσα. Ο Ουίλιαμ μάλιστα φημολογείται ότι κάνει σοβαρές προσπάθειες για να εξηγήσει στα παιδιά του πόσο σπουδαία ήταν η γιαγιά τους, μειώνοντας στα μάτια τους την Καμίλα.

Δεν είναι όμως μόνο τα μέσα που έχουν ένα νεοαποκτηθέντο ενδιαφέρον για την θλιμμένη πριγκίπισσα της ισχυρής βασιλικής οικογένειας. Είναι και το κοινό και συγκεκριμένα το κοινό της μόδας που έχει αρχίσει, σύμφωνα με τελευταία στατιστικά νούμερα, να γκουγκάρει μαζικά outifts που κάποτε είχε φορέσει η Ντι αλλά και να αγοράζει παρόμοια ρούχα στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με στοιχεία της μηχανής αναζήτησης Lyst και ρεπορτάζ της Telegraph το λεοπάρ μαγιό που αναφέραμε στην αρχή είναι σίγουρα ένα από αυτά αφού οι γυναίκες το έχουν ψάξει στο ίντερνετ 39% περισσότερο απ’ ότι οποιοδήποτε άλλο μαγιό, εκτοξεύοντας τις πωλήσεις παρόμοιων ολόσωμων μαγιό σε κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα.

Οπότε αν αναρωτιέσαι πιο είναι το πιο hot μαγιό για φέτος τώρα έχεις την απάντηση.

Πηγή: Womantoc.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Ο γάμος μου με την Νταϊάνα είναι μια ελληνική τραγωδία» – Οι κρυφές επιστολές του Καρόλου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το άγνωστο λάθος που έκανε η Νταϊάνα στον γάμο της: Αποκάλεσε τον Κάρολο…

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εξομολόγηση εκ βαθέων του πρίγκιπα Χάρι: Εφτασα ένα βήμα πριν την κατάρρευση

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρίσιμες ώρες στον ΣΚΑΪ: «Ο Ζούλας δεν θα προλάβει την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου», λένε πηγές
Πέτρος Κωστόπουλος: Επισκέφτηκε την Αμαλία Κωστοπούλου και τον Τζέικ Μέντγουελ στην Αμερική
Άννα Βίσση-Δήμητρα Κούστα: Στην Κύπρο λίγο πριν την έναρξη της ευρωπαϊκής περιοδείας
Hotel Elvira: Τι θα δούμε στην πρεμιέρα απόψε στο MEGA
Η Τaylor Swift φοράει Celia Kritharioti Haute Couture για την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ
Αλεξάνδρα Νίκα: Πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης
Τζίνα Αλιμόνου για τη σύλληψη του πρώην συντρόφου της: Ζήτησα βοήθεια για να μην αναγκαστώ να χειριστώ την κατάσταση
Όταν ο Ζαμπέτας είπε στον Ωνάση: «Γεια σου Τέλη μπατίρη» και ο Έλληνας κροίσος τον αποκάλεσε «Προλετάριο»
Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Πώς έφτασαν στον ελληνικό «πόλεμο των Ρόουζ»
Το νέο power game του Open και ο Ιβάν, η Τατιάνα που βούλιαξε και «αποκεφάλισε» ο Ζούλας, η νέα «μούσα» του Κοκλώνη, το δράμα του Μπογδάνου και οι αλλαγές στην ΕΡΤ