• LIFE&STYLE

    Forbes: Πώς η Kylie Jenner έχτισε μια αυτοκρατορία 900 εκατ. δολ. (video)

    καιλι-τζενερ

    Η Kylie Jenner στο γραφείο της μητέρας και μάνατζέρ της, Kris Jenner


    Σε λιγότερο από τρία χρόνια μετά την ίδρυση της εταιρείας της με προϊόντα ομορφιάς με την ονομασία Kylie Cosmetics, η Kylie Jenner κατάφερε να χτίσει μία αυτοκρατορία 900 εκατομμυρίων δολαρίων. Το μικρότερο μέλος της περιβόητης οικογένειας Kardashian-Jenner, που «κλείνει» τα 21 της χρόνια σε ένα μήνα, κοσμεί το εξώφυλλο του αμερικανικού περιοδικού Forbes για το μήνα Αύγουστο και αποτελεί μία από τις 60 αυτοδημιούργητες και πλουσιότερες γυναίκες των ΗΠΑ.

    Όπως η μεγαλύτερη ετεροθαλής αδελφή της, Kim Kardashian εκμεταλλεύτηκε τα πλούσια σωματικά προσόντα της και έγινε διάσημη για τα οπίσθιά της, έτσι και η Kylie έστρεψε τον ντόρο που έγινε για τα μεγάλα χείλη της -τα οποία απέκτησε εν μία νυκτί- προς όφελός της.

    Από τα πρώτα προϊόντα που κυκλοφόρησε η Kylie Cosmetics ήταν τα Kylie lip kit, τα οποία περιλαμβάνουν ένα lip liner και ένα κραγιόν και πωλούνται για 29 δολάρια. Από το 2016 μέχρι σήμερα η Kylie έχει πουλήσει προϊόντα αξίας 330 εκατομμυρίων. Σύμφωνα με το Forbes, η αξία της εταιρείας εκτιμάται στα 800 εκατ. δολάρια, ενώ της ανήκει το 100%.

    καιλι-τζενερ
    Kylie Jenner

    Λαμβάνοντας υπόψιν τις διαφημιστικές καμπάνιες, που έχει συμμετάσχει για την Puma και την PacSun, η περιουσία της Jenner εκτιμάται στα 900 εκατ. δολάρια. Συγκριτικά με την Kim Kardashian, η Kylie αξίζει 550 εκατ. περισσότερα, καθώς η 37χρονη ριάλιτι σταρ υπολογίζεται στα 350 εκατομμύρια.

    Όλα τα παραπάνω φέρνουν την Kylie Jenner στην 4η θέση της λίστας με τις πιο νεαρές γυναίκες, που τα έχουν καταφέρει μόνες τους στις ΗΠΑ.

    Μάλιστα, σε ένα χρόνο υπολογίζεται ότι θα γίνει το πιο νεαρό άτομο στον κόσμο που έγινε δισεκατομμυριούχος. Το ρεκόρ κατέχει ο ιδρυτής του Facebook, Mark Zuckerberg, ο οποίος έγινε δισεκατομμυριούχος σε ηλικία 23 ετών.

    Καιλι-Τζενερ-εξωφυλλο
    Η Kylie Jenner στο εξώφυλλο του Forbes για το τεύχος Αυγούστου

    Δείτε τα βίντεο:

    κρις-τζενερ-καρντασιαν

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Kylie Jenner αποκαλύπτει στην Vogue τα μυστικά της για το τέλειο μακιγιάζ (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα τρυφερά video που ανέβασε η Kylie Jenner με την κόρη της

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Kylie Jenner αφαίρεσε τα fillers από τα χείλη της! (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ