ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Υλικά:
1/3 φλιτζανιού ζάχαρη
1/3 φλιτζανιού νερό
5 φλιτζάνια καρπούζι χωρίς κουκούτσια 2
2 κουταλιές χυμό λεμόνι
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό με τη ζάχαρη και το ζεσταίνουμε. Μόλις αρχίσει να βράζει, το αφήνουμε για 1 λεπτό και το αποσύρουμε από το μάτι της κουζίνας. Το αφήνουμε να κρυώσει τελείως. Στο μεταξύ, κόβουμε σε κομμάτια το καρπούζι και τα πολτοποιούμε μαζί με το λεμόνι στο μούλτι. Προσθέτουμε και το σιρόπι και τα πολτοποιούμε ξανά. Μοιράζουμε το μείγμα σε μία μεταλλική θήκη για παγωτό και την τοποθετούμε στην κατάψυξη. Όταν παγώσει πολύ καλά το βγάζουμε από την κατάψυξη και μεταφέρουμε το μείγμα στο μπλέντερ και τα πολτοποιούμε μέχρι να γίνει αφράτο. Γεμίζουμε τις θήκες σιλικόνης σε σχήμα παγωτό ξυλάκι και τις βάζουμε στην κατάψυξη. Όταν θέλουμε να τις προσφέρουμε, τις βγάζουμε, τις βουτάμε σε ζεστό νερό και τις «ξεκαλουπώνουμε».
Πηγή: www.tasty-day.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το πονηρό χαμόγελο του ΚΜ και η αλλαγή πρωθυπουργού, το ράλι της Eurobank, το super deal του Πιερ με την ΕΧΑΕ, οι σαχλαμάρες του αριστερού Κοντόπουλου, ο έξαλλος «νταλαβεριτζής», η απάντηση Φλωρίδη, και τα κοσμήματα της Νιάρχου
- Ο βράχος, ο κάναβος και η καμπύλη
- Qualco: Πού χτυπάει για εξαγορές ο Ορέστης Τσακαλώτος
- Ηρώ Καριοφύλλη: Ρεπόρτερ, μέχρι την τελευταία ανάσα της…
