• LIFE&STYLE

    Φεστιβάλ Βενετίας: Βαρουφάκης και Δανάη Στράτου στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας του Κώστα Γαβρά, Adults in the room (εικόνες)

    • NewsRoom

    Στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Κώστα Γαβρά με τίτλο “Adults in the Room” (Ενήλικοι στο Δωμάτιο), ο Γιάνης Βαρουφάκης και η σύζυγός του πόζαραν με τους ηθοποιούς που τους υποδύονται στην ταινία: Χρήστος Λούλης και Valeria Gollino


    Στη 76η Μόστρα βρέθηκε εχθές ο Γιάνης Βαρουφάκης, συνοδευόμενος από τη Δανάη Στράτου, για την πρεμιέρα της ταινίας «Ενήλικοι στο Δωμάτιο» (Adults in the Room), που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του πρώην ΥΠΟΙΚ.

    Ο κ. Βαρουφάκης και η σύζυγός του πόζαραν χαμογελαστοί στην πρεμιέρα της ταινίας του Κώστα Γαβρά, που παρουσιάζεται στο διάσημο Φεστιβάλ της Βενετίας εκτός συναγωνισμού.

    Στο πλευρό τους φωτογραφήθηκαν τα «alter ego» τους, οι ηθοποιοί που τους ερμήνευσαν στο φιλμ, Χρήστος Λούλης και Βαλέρια Γκολίνο, άλλοι συντελεστές του καστ και φυσικά ο σκηνοθέτης, Κώστας Γαβράς.

    Ο Γιάνης Βαρουφάκης και η Δανάη Στράτου μαζί με τους ηθοποιούς που τους ερμήνευσαν στο φιλμ, Χρήστο Λούλη και Βαλέρια Γκολίνο

    Στην ταινία που πραγματεύεται την περίοδο της κρίσης του 2015, όταν ήταν υπουργός Οικονομικών ο Γιάνης Βαρουφάκης, πρωταγωνιστούν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης (υποδύεται τον Αλέξη Τσίπρα) και ο Χρήστος Λούλης (στον ρόλο του πρώην υπουργού).

    Το καστ της ταινίας «Ενήλικοι στο Δωμάτιο» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου τς Βενετίας

    Εντυπωσιακή η Δανάη Στράτου

    Τόσο ο Γιάνης Βαρουφάκης όσο και η Δανάη Στράτου έλαμπαν και χαμογελούσαν στους φωτογράφους, με τον πρώην υπουργό Οικονομικών να επιλέγει να εμφανιστεί χωρίς γραβάτα, με ένα μαύρο κοστούμι και λευκό πουκάμισο ενώ η σύζυγός του ήταν εντυπωσιακή.

    Η Δανάη Στράτου επέλεξε να φορέσει ένα θαλασσί μακρύ φόρεμα με μια εντυπωσιακή λεπτομέρεια στο μπούστο – έναν ασημένιο, μεταλλικό μαίανδρο που συγκρατούσε το στράπλες φόρεμα, ενώ τα μαλλιά της, τα είχε πιασμένα σε κότσο. Η Βαλέρια Γκολίνο, που την υποδύθηκε εμφανίστηκε με μια μαύρη μακριά τουαλέτα με παγέτες στο πάνω μέρος ο Χρήστος Λούλης (που υποδύεται τον Γιάνη Βαρουφάκη στην ταινία) με ένα μαύρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο και παπιγιόν.

    Η Βαλέρια Γκολίνο μαζί με τη Δανάη Στράτου

    Ο Κώστας Γαβράς τιμήθηκε με το βραβείο Jeager-Lecoultre για το συνολικό έργο του

    Να σημειωθεί ότι ο σκηνοθέτης της ταινίας, Κώστας Γαβράς, λίγο πριν την προβολή της ταινίας τιμήθηκε με το βραβείο Jeager-Lecoultre για το συνολικό έργο του και την κινηματογραφική του καριέρα ενώ η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 3 Οκτωβρίου.

    Κώστας Γαβράς



    ΣΧΟΛΙΑ