• LIFE&STYLE

    Φαβορί για τα φετινά Oscar ο Michael Jordan

    • NewsRoom


    Με την ανακοίνωση των υποψηφίων για τα φετινά Oscar να πλησιάζει, αφού σε λίγες μέρες θα βγουν και οι επίσημες λίστες, φαβορί για το Oscar πρώτου ανδρικού ρόλου παρουσιάζεται ο Michael Jordan!

    Φυσικά, δεν αναφερόμαστε στο παγκόσμιο θρύλου του Μπάσκετ, αλλά στον ηθοποιό και πρωταγωνιστή της νέας ταινίας Creed, που είναι μια συνέχεια των ταινιών Rocky.

    Πιο συγκεκριμένα, ο νέος ταλαντούχος ηθοποιός φαίνεται πως άφησε πολύ καλές εντυπώσεις με την ερμηνεία του και εμφανίζεται ως εκ των φαβορί για το πολυπόθητο αγαλματίδιο. Μάλιστα, κριτικοί των New York Times τον αναφέρουν, δεδομένα, μεταξύ των υποψηφιοτήτων.

    Σχετικά με την ταυτότητα του νεαρού ηθοποιού, ο Michael B. Jordan γεννήθηκε στην Καλιφόρνια to 1987 και μεγάλωσε στο New Jersey σε πολύτεκνη οικογένεια. Το Creed δεν είναι η πρώτη του εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη, αφού ο Jordan στο παρελθόν έχει παίξει, ακόμα, σε ταινίες, όπως το Fruitvale Station, τo Chronicle και οι Fantastic Four.

    Όσον αφορά στην ταινία Creed, ο Jordan υποδύεται τον γιο του κολλητού του Ρόκι Μπαλμπόα, που σκοτώθηκε πάνω στο ρινγκ σε προηγούμενη ταινία Rocky, και θέλει να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του, με δάσκαλό του το Sylvester Stallone.

    Μένει να δούμε αν όντως ο Michael B. Jordan θα είναι στις φετινές υποψηφιότητες των Oscar, κι αν έχει τα φόντα ακόμα και για να πάρει το αγαλματίδιο…



    ΣΧΟΛΙΑ