• Fashion

    Τα αγαπημένα ρούχα του φετινού χειμώνα!

    • NewsRoom


    Ο χειμώνας καλά κρατεί και τα ζεστά πλην εντυπωσιακά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας είναι εδώ για να δώσουν το στίγμα. Ποια είναι λοιπόν τα ρούχα που έχουν ξεχωρίσει το φετινό χειμώνα;

    • Animal print: είναι το πρώτο μοτίβο που ξεχώρισε φέτος, ήδη από το περασμένο φθινόπωρο, κάνοντας θριαμβευτική επάνοδο στις βιτρίνες των καταστημάτων. Όσες είχαν κομμάτια με animal print μοτίβο στην γκαρνταρόμπα τους από παλιά ήταν τυχερές, ενώ οι υπόλοιπες είχαν στη διάθεση τους μεγάλη ποικιλία ρούχων από τη νέα κολεξιόν για να διαλέξουν. Το animal print βέβαια, δε σταμάτησε εκεί, αφού ξανατυπώθηκε και σε άλλα αξεσουάρ, όπως μποτάκια και τσάντες. Πολλά looks, μάλιστα, συνδυάζουν διαφορετικά animal prints, δημιουργώντας ακόμη πιο μοδάτα σύνολα. Το συγκεκριμένο μοτίβο φαίνεται να είναι το απόλυτο trend του φετινού χειμώνα, και όχι μόνο!
    Animal Print Shirt, ZARA
    • Γούνα: μια τάση που ξεκίνησε διστακτικά την περσινή σεζόν και παγιώθηκε φέτος, με πολλά σχέδια και χρώματα. Οι γούνες αποτελούν το πιο hot κομμάτι σε ό,τι αφορά στα πανωφόρια, προσθέτοντας μια σημαντική νότα στυλ σε κάθε μας εμφάνιση, ακόμα και με ένα casual look. Ταυτόχρονα, αποτελούν την τέλεια λύση, ώστε να μην κρυώνεις το χειμώνα, διατηρώντας παράλληλα κομψές τις εμφανίσεις σου. Ωστόσο, να θυμάσαι πάντα: η γούνα να είναι οικολογική. Στυλ και αγάπη για τα ζώα μπορούν να συνυπάρξουν άψογα!
    Γούνα fashionkalogirou.gr
    Καρό παλτό, ZARA
    • Καρό: ένα κλασσικό μοτίβο, αγαπημένο από παλιά, που προσδίδει κομψότητα και στυλ. Το καρό μοτίβο συναντάται σε διάφορες κατηγορίες ενδυμάτων, αλλά και σε ποικίλους χρωματικούς συνδυασμούς. Τον τελευταίο καιρό, κυκλοφορούν συνεχώς παντελόνια, συνήθως σε ίσια, αυστηρή γραμμή με καρό σχέδια, κομμάτια που ολοκληρώνουν τέλεια ένα πρωινό λουκ γραφείου. Μια άλλη επιλογή είναι το καρό πανωφόρι, που μπορεί να απογειώσει μια καθημερινή εμφάνιση. Τέλος, για τις πιο τολμηρές, υπάρχουν και τα φορέματα σε κλασσική, συνήθως, γραμμή. Συνδυασμένα με μονόχρωμα ζιβάγκο από μέσα, δημιουργούν ένα αποτέλεσμα ευρωπαϊκό, με την κομψότητα πάντα σε ρόλο πρωταγωνιστικό.
    • Παντελόνι καμπάνα: τα παντελόνια καμπάνα έχουν επιστρέψει δυναμικά τις τελευταίες σεζόν και αποτελούν σταθερό και αγαπημένο κομμάτι της καθημερινότητας των γυναικών. Η επανεμφάνισή τους ξεκίνησε από τα τζιν παντελόνια, επεκτάθηκε ωστόσο και σε άλλα υφάσματα, όπως τα βελούδινα παντελόνια, ή ακόμα και τα ανατρεπτικά κοτλέ. Σήμερα, η καμπάνα αποτελεί must κομμάτι και φαίνεται πως ήρθε για να μείνει.
    Τζιν παντελόνι καμπάνα, dress2undress.com
    • Δερμάτινα φορέματα: το δέρμα είναι ένα υλικό, που δε φεύγει σχεδόν ποτέ από τη μόδα. Ωστόσο, στην έκταση ενός φορέματος, ίσως θεωρούνταν από αρκετούς μια αρκετά τολμηρή επιλογή έως τώρα. Το δερμάτινο φόρεμα εμφανίστηκε φέτος δυναμικά, για να συμπληρώσει τα υπόλοιπα δερμάτινα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας και να χαρίσει μοναδικές εμφανίσεις. Δημιουργεί ξεχωριστούς συνδυασμούς με τα μάλλινα, ενώ μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ, με τις κατάλληλες αλλαγές.
    Δερμάτινο φόρεμα, ziniboutique.com
    • Κόκκινο: διαχρονικά αγαπημένο χρώμα, που φέτος εμφανίζεται σε πολλά διαφορετικά κομμάτια, όπως μάλλινα πουλόβερ, αλλά και μπουφάν. Ένα χρώμα που πάει σε όλους, φωτίζει και προσδίδει ζωντάνια στα λουκ. Φέτος, μη διστάσεις να φορέσεις έντονο κόκκινο και σίγουρα θα ξεχωρίσεις στο μουντό, χειμωνιάτικο καιρό.
    Κόκκινο πανωφόρι, thefashionproject.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH: Αυτούς τους κανόνες της μόδας πρέπει να σπάσετε για να είστε stylish

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Michael Kors: Ο «μάγος» της μόδας που έκανε προσιτή την πολυτέλεια!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οι τάσεις του 2018 που θα μείνουν στην γκαρνταρόμπα της νέας χρονιάς



    ΣΧΟΛΙΑ