• LIFE&STYLE

    Ψάξε το ντουλάπι σου, η μόδα επιστρέφει – Αυτές είναι οι 10 τάσεις που δεν θα καταφέρεις να ξεχάσεις

    • NewsRoom
    fashion


    Τα περίεργα και ενίοτε λιγάκι κακόγουστα fashion trends που τις δεκαετίες του ’80 και του ’90 πρωταγωνιστούσαν στις πασαρέλες και στους δρόμους από τα κατά καιρούς fashion icons, κάνουν δυναμικό comeback!

    Τι κι αν εσύ είχες αφήσει κρυμμένα σε κάποιο μέρος της ντουλάπας σου ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που ήθελες να ξεχάσεις, η φετινή μόδα θα σε κάνει να τα ξαναβγάλεις στην επιφάνεια και να τα έχεις ως βασική επιλογή εάν θες να λέγεσαι “μοδάτη”.

    Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά ποια είναι εκείνα τα trends που κάνουν την επανεμφάνισή τους:

    Τα λευκά παπούτσια: Τα φορούσαμε τη δεκαετία του ’90 συνήθως σε βραδινές εξόδους, ήρθε η ώρα να τα ξαναβάλουμε!

    leuka papoutsia

    Το διχτυωτό καλσόν: Θεωρούταν και θεωρείτε αν μη τι άλλο sexy! Δεν βολεύει καθόλου όταν το κρύο είναι τσουχτέρο και θες να φορέσεις φούστα αλλά… “μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος”;

    dixtioto kalson

    Three-stripe joggers: Η κλασική φόρμα της Adidas με τις 3 λευκές γραμμές στο πλάι, επανέρχεται στη μόδα. Οι celebrities τη φοράνε με ψηλοτάκουνα, πολλές φορές, αλλά εμείς σου λέμε να το αποφύγεις, όχι γιατί δεν είσαι celebrity αλλά γιατί είναι μάλλον λίγο.. κιτς!

    Three-stripe joggers

    Τα καουμπόικα: Κρόσια παντού, σε μπότες, σε σακάκια, σε μπλούζες. Η μόδα με το look του κοριτσιού της άγριας Δύσης είναι και πάλι εδώ!

    ta kaoympoika

    Αλυσίδα στο πόδι: Πολλές (βάζοντας και τον εαυτό μου μέσα) τις φοράμε ακόμη τα καλοκαίρια μας, γιατί θέλουμε να δείχνουμε και να νιώθουμε πιο ανέμελες! Πλέον και η μόδα το επιτάσσει.

    alusida

    Το πολύχρωμο γούνινο παλτό: Χρώμα, χρώμα και χρώμα! Ίσως το πιο ωραίο comeback στο χώρο της μόδας!

    polixrwmo gounino palto

    Τα μεταλλιζέ: Latex, vinyl και PVC και γενικά όλα τα μεταλλιζέ υφάσματα που σε πάνε κατευθείαν πίσω στην εποχή της disco!

    latex

    Τα φαντεζί αξεσουάρ: Τα μεγάλα logo και τα φαντεζί αξεσουάρ δίνουν έναν άλλον τόνο στο στυλ μας και δημιουργούν statement.

    logos

    Τα παντελόνια με φερμουάρ στον αστράγαλο: O οίκος Βalenciaga αποθέωσε στην συλλογή του φθινόπωρο-χειμώνας 2016-2017 αυτά τα κομμάτια. Και κάπως έτσι περάσαμε σε μία νέα εποχή για το athleisure style.

    fermouar

    Snakeskin: Το δέρμα από φίδι σε αξεσουάρ, σε ρούχα σε παπούτσια είναι και πάλι της μόδας. Sexy ή κιτς; Ο τρόπος που θα επιλέξεις να το φορέσεις θα είναι καθοριστικός για το αποτέλεσμα!

    snakeskin

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έρευνα: Πότε πρέπει να σταματήσεις να φοράς τζιν; Ναι, υπάρχει ηλικία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέρετε τι συμβολίζουν τα βραχιολάκια των ποδιών σας; Ίσως να μην τα ξαναφορέσετε…

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Burberry: Η ιστορία του δημιουργού της εμβληματικής καπαρντίνας (pics&video)



    ΣΧΟΛΙΑ