• Fashion

    Ο Νίκος Κούλης κατακτά της κορυφογραμμές της φήμης


    Ο διεθνής κοσμηματοποιός Νίκος Κούλης κατακτά τα υψίπεδα της φήμης ως νικητής στην 18η απονομή των GEM Awards, κορυφαία διοργάνωση στην παγκόσμια βιομηχανία κοσμήματος όπου την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου κατέκτησε την πρώτη θέση.

    Στην κατάμεστη αίθουσα μπροστά σε εξακόσιους θεατές ο Νίκος Κούλης κέρδισε την υψηλότερη διάκριση στην κατηγορία του καλύτερου σχεδιαστή για το 2019: με τη νέα συλλογή Feelings, τη συλλογή Oui, και την ανανεωμένη συλλογή Universe η οποία βασίζεται στην πατέντα που έχει καθιερώσει ο ίδιος με τη χρήση διάφανου σμάλτου.

    Ο Νίκος Κούλης με το βραβείο του

    Τα βραβεία GEM Awards διοργανώνονται από την Ένωση κοσμηματοπωλών της Αμερικής Jewelers of America στην οποία συμμετέχουν έμποροι, σχεδιαστές, στελέχη και δημοσιογράφοι. Αποτελούν τα Όσκαρ στον κόσμο των πολύτιμων λίθων.

    Οι βραβεύσεις αφορούν τρεις βασικές κατηγορίες: Σχεδιασμό κοσμήματος, Δημοσιογραφική αριστεία και Καινοτομία στην εμπορική πώληση.

    Στα Gem Awards Με την επιδραστική Στελίν Βολάντες (Town & Country)

    Ο Νίκος Κούλης σπούδασε στο περίφημο Ινστιτούτο Γεμολογίας στη Νέα Υόρκη και επιστρέφοντας στη γενέτειρά του την Αθήνα τάραξε αμέσως τα ύδατα με τις αρ ντεκό δημιουργίες στο ατελιέ του. Η πρώτη του μπουτίκ άνοιξε στη Μύκονο το 2014, ανοίγοντας την πόρτα σε διεθνή πελατεία.

    Η Σκάρλετ

    Τα σχέδια του σαραντάχρονου σχεδιαστή αποτελούν σήμερα σπουδή στη δημιουργική ανατροπή: Μαύρο σμάλτο να πλαισιώνει τα σμαράγδια της Κολομβίας και κωνικά διαμάντια κοπής baguette να δένονται σε δαχτυλίδι. Διαμάντια-emerald, που δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι αιωρούνται, έχουν «ψηθεί» σε διαφανές σμάλτο για να ενωθούν σε κολιέ.

    H Μισέλ στην αμερικανική Vogue

    Τα χαρακτηριστικά «ροκ» κοσμήματα του Νίκου Κούλη προτιμούν σταθερά γυναίκες επιρροής με χαρακτηριστικό στιλ: Από τη Μέγκαν Μαρκλ, την Αλίσια Βίκαντερ, την Τζένιφερ Λόρενς, την Κρίσι Τάιγκεν, τη Ριχάνα και την Σκάρλετ Γιόχανσον έως την Τζένιφερ Λόπεζ, την Όπρα Γουίνφρεϊ, την Νικόλ Κίντμαν, τη Λόρα Ντέρν, την Ρις Γουίδερσπουν, τη βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας και την Μισέλ Ομπάμα.

    Oh La La!



    ΣΧΟΛΙΑ