• Fashion

    Οι πιο «hot» τάσεις στη μόδα για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι και πώς θα τις φορέσετε

    • NewsRoom

    Πηγή: net-a-porter


    Κλασικό μπεζ, λευκό, αλλά και μοτίβα και γραμμές που θυμίζουν φουλάρια, κομμάτια που εξασφαλίζουν άνεση και κομψότητα, αλλά και αποχρώσεις της ώχρας έρχονται να ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα και τη διάθεσή μας. Ταυτόχρονα, επιστρέφουν ξεχασμένες τάσεις, όπως τα τσιμπιδάκια με κλιπ στα μαλλιά που θυμίζουν 90s και τα οποία λειτουργούν όχι μόνο χρηστικά, αλλά και ως αξεσουάρ που έρχεται να συμπληρώσει το σύνολο.

    Μπεζ το διαχρονικό

    Πηγή: net-a-porter

    Δεν υπάρχει πιο κλασικό και πιο διαχρονικό χρώμα από το μπεζ που φέτος κάνει δυναμικό comeback στις συλλογές για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2019. Επιπλέον, αν σας αρέσουν τα αξεσουάρ, το μπεζ μπορεί να λειτουργήσει σαν ιδανικό υπόβαθρο, αναδεικνύοντας τα αγαπημένα σας κοσμήματα ή ένα πιο trendy στοιχείο, όπως ένα ζευγάρι χρωματιστά sneakers, σανδάλια, ένα πιο περίεργο ζευγάρι γυαλιά.

    Με έμπνευση από ένα μαντίλι 

    Πηγή: net-a-porter

    Vintage νότες σε νέους συνδυασμούς. Το κόλπο σε αυτήν την περίπτωση είναι να συνδυάσετε ένα εντυπωσιακό στοιχείο, όπως π.χ. μία εντυπωσιακή, θηλυκή φούστα, με ένα απλό T-shirt και κομψά αξεσουάρ. Έτσι, θα αποφύγετε τις υπερβολές, επιτυγχάνοντας μια κομψή, αέρινη και διαφορετική εμφάνιση.

    Το λευκό του καλοκαιριού

    Πηγή: net-a-porter

    Κανένα χρώμα δεν αναδεικνύει περισσότερο το καλοκαιρινό μας μαύρισμα, κανένα χρώμα δεν είναι τόσο εύκολο στους συνδυασμούς και τόσο chic ταυτόχρονα. Συνδυάστε το με ανάλαφρα σανδάλια το πρωί και με ένα κόκκινο κραγιόν και πέδιλα πλατφόρμες το βράδυ, με μία τσάντα με στοιχεία από ψάθα και είστε έτοιμη!

    Νέα χρώματα

    Πηγή: net-a-porter

    Το χρώμα ανανεώνει τη διάθεσή μας και φέτος έρχεται να προστεθεί ακόμη και σε πιο κλασικά και «συντηρητικά» ρούχα, όπως τα κουστούμια. Αν είστε, όμως, από τις γυναίκες που φοβούνται τα έντονα χρώματα, επιλέξτε ένα μονόχρωμο σύνολο και αναδείξτε το με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια ή πέδιλα σε αντίθεση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα H&M φέρνουν έναν μυστικό κήπο σπίτι μας!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ZARA: 10 casual φορέματα σε άσπρο-μαύρο για τη νέα σεζόν!



    ΣΧΟΛΙΑ