• Fashion

    Οι αποκριάτικες παιδικές στολές των H&M φτιάχνουν τη διάθεση σε μικρούς και μεγάλους!

    • Νίκη Καξερή


    Μία από τις πιο αγαπημένες γιορτές των παιδιών είναι αναμφισβήτητα οι απόκριες κατά τη διάρκεια των οποίων έχουν τη δυνατότητα να μεταμορφωθούν σε κάτι δημιουργικό και μοναδικό. Συχνά η επιλογή μιας αποκριάτικης στολής μπορεί να αποτελέσει δύσκολο έργο, ωστόσο εμείς συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές μεταμφιέσεις για αγόρια και κορίτσια που μπορείτε να βρείτε στα H&M.

    Τόσο το online κατάστημα, όσο και τα φυσικά καταστήματα διαθέτουν ευφάνταστες αποκριάτικες στολές για παιδιά σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων και στυλ, ενώ παράλληλα οι στολές είναι σε προσιτές τιμές για το πορτοφόλι σας. Σίγουρα θα βρείτε κάτι που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.

    Τα παιδιά μπορούν να μεταμφιεστούν στον αγαπημένο τους υπερήρωα, σε έναν δεινόσαυρο ή τίγρη, σε Σούπερ-Μάριο ή αστροναύτη της NASA. Οι επιλογές είναι άπειρες και για όλα τα γούστα, τόσο για τα αγόρια, όσο και για τα κορίτσια.

    Για τις μικρές πριγκίπισσες της ζωής σας, υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε στολές νεράιδας, μονόκερου, πριγκίπισσας, υπερήρωα, αλλά και αγαπημένων κινηματογραφικών χαρακτήρων.

     


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ZARA: 10 casual φορέματα σε άσπρο-μαύρο για τη νέα σεζόν!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Rihanna vs Kylie Jenner: Αγώνας δρόμου για ένα brand δισεκατομμυρίων δολαρίων

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τα αγαπημένα ρούχα του φετινού χειμώνα!



    ΣΧΟΛΙΑ