• LIFE&STYLE

    Φάρατζ: Η Μέγκαν Μαρκλ κατέστρεψε τον πρίγκιπα Χάρι

    • NewsRoom

    Nigel Farage, Επικεφαλής του κόμματος UKIP


    Σφοδρή επίθεση κατά του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ εξαπέλυσε ο ηγέτης του κόμματος του Brexit, Νάιτζελ Φάρατζ μιλώντας στο Σίδνεϊ.

    Συγκεκριμένα, ο Φάρατζ επέκρινε την απόφαση του ζευγαριού του Δουκάτου του Σάσεξ να αποκτήσει μόνο δύο παιδιά και υποστήριξε ότι η δημοτικότητα του πρίγκιπα Χάρι έχει πέσει στα τάρταρα από τότε συνάντησε τη Μέγκαν.

    Μιλώντας σε ένα πλήθος 500 ατόμων ο Νάιτζελ Φάρατζ είπε: «Κάποτε υπήρχε ο Χάρι, ο νέος, ο γενναίος, ο δραστήριος, ο αρρενωπός, ο Χάρι που έμπλεκε σε μπελάδες και εμφανιζόταν σε γαμήλια πάρτι ακατάλληλα ντυμένος, ο Χάρι που έπινε. Και μετά, ήταν ένας γενναίος αξιωματικός που έκανε τη δουλειά του στο Αφγανιστάν. Ήταν ο πιο δημοφιλής στη νέα γενιά της βασιλικής οικογένειας που είχαμε δει εδώ και 100 χρόνια. Και μετά, γνώρισε τη Μέγκαν και γκρεμοτσακίστηκε».

    «Μας είπαν ότι η Μέγκαν και ο Χάρι θα κάνουν μόνο δύο παιδιά… και αγνοούμε εντελώς το πραγματικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Γη. Και αυτό είναι το γεγονός ότι εκρήγνυται ο παγκόσμιος πληθυσμός αλλά κανείς δεν τολμά να μιλήσει για αυτό ή να το αντιμετωπίσει. Το αν ο Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ κάνουν δύο παιδιά είναι άσχετο, δεδομένου ότι υπάρχουν 2,6 δισ. Κινέζοι και Ινδοί σε αυτό τον πλανήτη», συνέχισε ο Φάρατζ.

    Το μόνο μέλος της βασιλικής οικογένειας που γλίτωσε από τα πυρά του Φάρατζ ήταν η βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ Β’, την οποία χαρακτήρισε «γυναίκα που εμπνέει θαυμασμό και σεβασμό». Πρόσθεσε ότι οι Βρετανοί είναι τυχεροί που την έχουν για βασίλισσα.

    Ακόμη λιγότερο κολακευτικά ήταν τα όσα είπε για τον πρίγκιπα Κάρολο, ή «Charlie Boy» όπως επέμενε να τον λέει. Μάλιστα, σημειώνοντας ότι η βασιλομήτωρ έζησε ως τα 101, σχολίασε: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως ο Κάρολος είναι τώρα 70… ίσως η βασίλισσα ζήσει για πολλά, πολλά χρόνια».



    ΣΧΟΛΙΑ