• LIFE&STYLE

    Τολμάς να κάνεις Facecook;

    • NewsRoom


    Tο νέο- κυριολεκτικά- καυτό  trend για τις γυναίκες είναι το facecook. To πρόσωπο παίρνει κυριολεκτικά φωτιά για να γίνει σφριγηλότερο και να δείχνει νεότερο. Η τεχνική του προσώπου “φλαμπέ” δεν είναι καινούρια. Βασίζεται σε μία παλιά κινεζική φιλοσοφία μέσω της τεχνικής huǒ liáo η οποία υπόσχεται ότι θα απαλλαγείτε από τις ρυτίδες και θα αποκτήσετε πρόσωπο μωρού!

    Αλλά έχει κι άλλα:H μέθοδος της ανάφλεξης πάνω στο πρόσωπο αντιμετωπίζει όλα τα κρυολογήματα ακόμα και την…παχυσαρκία..

    Αρκεί βέβαια να είσαι από τις γενναίες γυναίκες γιατί η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται κότσια για να ανεχθείς τη φωτιά πάνω σου. Σαν να παίζεις παιχνίδι με το θάνατο. Αλλά υπάρχει καλύτερο πράγμα στο παιχνίδι με το θάνατο από το να τον πας σε ένα στούντιο ομορφιάς;

    face cook 1

    Όταν, λοιπόν, θα πάρεις την απόφαση να δοκιμάσεις το facecook θα αφεθείς στα έμπειρα χέρια του προσωπικού, το οποίο θα καλύψει το πρόσωπο ή το σώμα με μία πετσέτα βουτηγμένη στο αλκόολ και σε ένα μυστικό μείγμα ομορφιάς.

    Μετά θα αφαιρέσει την πετσέτα και θα βάλει φωτιά στο πρόσωπο.Αρκεί να μην πανικοβληθείς και να μη χτυπήσει το..i-phone γιατί το σίγουρο είναι ότι δεν θα μπορείς να το σηκώσεις!

    Όσοι λένε ότι γνωρίζουν υποστηρίζουν ότι αυτή η νέα μέθοδος αντιγήρανησης του προσώπου μπορεί να διατηρήσει τη νεότητα επειδή προκαλεί την αναζωογόνηση των κυττάρων. Για όσες φοβάστε ότι μπορεί να προκληθεί ατύχημα και από λάθος να καεί κάποιο μέλος του σώματος η θεραπεύτρια της κινεζικής τεχνικής είναι κατηγορηματική: H θεραπεία είναι απόλυτα ασφαλής.

    Δεν έχει ωστόσο την ίδια άποψη ο Dr. Teitelbaum, ειδικός πλαστικός χειρουργός ο οποίος λέει ευθαρσώς ότι δεν θα το επιχειρούσε ούτε στον ευατό του, ούτε σε πελάτη του  ” Εάν με ρωτάς αν θα το δοκίμαζα η απάντηση είναι όχι.Σίγουρα δεν θέλεις να είσαι ο πρώτος πελάτης κάποιου αλλά ακόμα πιο σίγουρο είναι ότι με τίποτα δεν επιθυμείς να είσαι ο τελευταίος!”

    Εμείς πάντως θα προτείναμε πριν το δοκιμάσετε αφήστε πρώτα να το κάνει η Kim Kardashian!



    ΣΧΟΛΙΑ