• LIFE&STYLE

    Εξιτήριο για τον Βασίλη Μπισμπίκη μετά από το διπλό έμφραγμα

    • NewsRoom
    Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης

    Βασίλης Μπισμπίκης και Δέσποινα Βανδή


    Αναρρώνει στο σπίτι του ο Βασίλης Μπισμπίκης, καθώς έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν μετά από δύο διαδοχικά εμφράγματα.

    Ήταν το βράδυ της Τετάρτης όταν ο γνωστός ηθοποιός ένιωσε έντονη αδιαθεσία στο στήθος. Η Δέσποινα Βανδή έσπευσε να τον μεταφέρει σε ιδιωτική κλινική στο Μαρούσι, όπου και έγινε η εισαγωγή του.

    Ο Βασίλης Μπισμπίκης, υπέστη το πρώτο έμφραγμα την περασμένη Δευτέρα, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, σύμφωνα με πληροφορίες.

    Οι γιατροί του ιδιωτικού θεραπευτηρίου, τον έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο.

    Λίγες ώρες αργότερα υπέστη και δεύτερο έμφραγμα με αποτέλεσμα να μπει για δεύτερη φορά στο χειρουργείο. Και στις δυο περιπτώσεις του τοποθετήθηκε στεντ.

    Όπως μετέδωσε το Πρωινό του ΑΝΤ1, οι πρώτοι πόνοι στο στήθος του ήρθαν λίγες μέρες πιο πριν, ενώ βρισκόταν στο σπίτι με την τραγουδίστρια.

    Όταν την ενημέρωσε για την αδιαθεσία του, εκείνη τον πήρε με το αυτοκίνητό της και τον πήγε στο νοσοκομείο, όπου και εισήχθη αμέσως.

    Ο ηθοποιός βρίσκεται πλέον εκτός κινδύνου και αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι η Δέσποινα Βανδή θα εμφανιστεί κανονικά στο μαγαζί όπου τραγουδάει, αλλά και στο Just the 2 of Us, το Σάββατο.

     

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Δέσποινα Βανδή-Βασίλης Μπισμπίκης στο «πιο ακριβό εστιατόριο του κόσμου»

    Τρία από τα πιο περιζήτητα super car στον κόσμο ζαλίζουν το Ντουμπάι στη δημοπρασία της RM Sotheby’s

    HelleniQ Energy: Στο πλευρό των ευάλωτων γυναικών με τη δημιουργία κέντρου πολλαπλών δράσεων στην Αθήνα



    ΣΧΟΛΙΑ