• LIFE&STYLE

    Έξι διαχρονικά χτενίσματα των σταρ για κάθε τύπο γυναίκας

    • NewsRoom

    Angelina Jolie


    Μακριά μαλλιά όπως η Αντζελίνα Τζολί ή πολύ κοντά και στιλάτα όπως η Χάλι Μπέρι; Τελικά οι σταρ μένουν σταθερές τον περισσότερο καιρό σε ένα συγκεκριμένο ύψος και στυλ μαλλιών κι αλλάζουν χτένισμα, ανάλογα με την περίσταση. Σίγουρα κάποιο από αυτά μπορείτε κι εσείς να το κάνετε. Βρείτε αυτό που ταιριάζει και σ΄εσάς κι εμπνευστείτε.

    1.Αντζελίνα Τζολί: Μακριά μαλλιά που σε εξαιρετικές κι επίσημες περιπτώσεις τους δίνει όγκο στην κορυφή και κάνει χαλαρές μπούκλες στο τελείωμα.

    2.Μιράντα Κέρ: Μακριά μαλλιά κι εκείνη που σε αυτή της την εμφάνιση επιλέγει να φέρει από τη μία πλευρά για πιο μοιραίο και θηλυκό αποτέλεσμα.

    3.Γκουϊνεθ Πάλτροου: Πάντα απλή και μίνιμαλ στις επιλογές της, το μακρύ καρέ με μύτες μπροστά είναι από τα αγαπημένα μας. Δίνει στυλ και δυναμισμό σε κάθε γυναίκα.

    4.Βικτώρια Μπέκαμ: Όλα τα έχει κάνει η Βικτώρια, αλλά κατέληξε στα μακριά μαλλιά. Εμείς διαλέξαμε αυτή τη θηλυκή πλαϊνή πλεξούδα με όγκο στην κορυφή που είναι η τελευταία λέξη της μόδας ενώ παραμένει ένα διαχρονικό χτένισμα. Αν θέλετε κι άλλες ιδέες για τα εύκολα ponytails των σταρ.

    5.Νάταλι Πόρτμαν: Αν κι έχει επιστρέψει στα μακριά μαλλιά δεν μπορούμε να ξεχάσουμε και πόσο της πήγαιναν τα πολύ κοντά. Με αυτό το σινιόν, αναδεικνύει το υπέροχο πρόσωπό της και είναι μια ασφαλής κλασική επιλογή για καθεμιά από εμάς.

    6.Χάλι Μπέρυ: Θέλει τόλμη κι αρκετή αυτοπεποίθηση για να έχεις τόσο κοντά μαλλιά. Αν όμως είστε από τις γυναίκες που σας πάνε, μην χάσετε την ευκαιρία να τα κόψετε, αφού αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου, δεν θέλουν ιδιαίτερη περιποίηση και είναι τόσο μα τόσο στυλάτα…

    diaxronika1miranda kerrdiaxronika2victoria beckamnatali portmanxali berry

    Πηγή: womannow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πώς θα «σβήσετε» τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βραδινό μακιγιάζ: 12 εντυπωσιακές ιδέες για τις γιορτές

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Iδέες για γιορτινά μανικιούρ με σχέδια



    ΣΧΟΛΙΑ