• LIFE&STYLE

    Έξαλλη παίκτρια του My Style Rocks με τους κριτές – Τι συνέβη (video)

    • NewsRoom


    Έξαλλη έγινε με την κριτική επιτροπή του My Style Rocks Κωνσταντίνα Σουλτάτη στο επεισόδιο της Τετάρτης. Βάσει του concept, οι παίκτριες έπρεπε να κάνουν μια εμφάνιση μαζί με τον συνοδό τους, του οποίου το look θα είχαν επιμεληθεί. Όταν ήρθε η ώρα της παίκτριας και του συντρόφου της, Ιώνα, ο Δημήτρης Αργυρόπουλος σχολίασε ιδιαίτερα αρνητικά το ντύσιμο του 35χρονου.

    Ο κριτής ανέφερε: «Είσαι 35 χρονών. Αυτό είναι ένα εφηβικό λουκ που έχεις κρατήσει και πρέπει να το αφήσεις σιγά σιγά. Πρέπει να το πετάξεις αυτό! Αυτό το μπουφάν δεν μπορεί να το φορά ένας 35αρης ή ένας 25αρης -ενδεχομένως να το φορέσει ένας 17 χρονών. Μην ντύνεσαι σαν μικρός γιατί δεν είσαι μικρός. Πρέπει να μάθεις να ντύνεσαι ως μεγάλος».

    Μετά τη βαθμολογία η Κωνσταντίνα αποχώρησε από πλατό και επέστρεψε εμφανώς ενοχλημένη και κλαίγοντας είπε: «Δεν φέρνουμε εδώ τους δικούς μας ανθρώπους για να ρεζιλεύονται έτσι! Θεωρώ άσκοπο το θέμα της ηλικίας, να πετάξει το παλτό και να γυρίσει στην ηλικία του. Θα ήθελα όπως σας σεβόμαστε κι εμείς να μας σέβεστε κι εσείς και τους ανθρώπους που φέρνουμε μαζί»!

    Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος απάντησε: «Δεν το είπα καθόλου για να τον προσβάλω, μιλούσαμε για τα ρούχα, δεν μιλούσα για τίποτα παραπάνω. Σου ζητώ συγγνώμη».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μπέττυ Μαγγίρα: Ποιες παίκτριες του My Style Rocks έχουν στυλίστα – Πώς το κατάλαβε

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: My Style Rocks: Ποιος κριτής «κόβεται» λόγω κακής συμπεριφοράς;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποια είναι η κοσμική Αθηναία κληρονόμος της Fiat που κλέβει την παράσταση στο My Style Rocks



    ΣΧΟΛΙΑ