• LIFE&STYLE

    Ποια είναι η κοσμική Αθηναία κληρονόμος της Fiat που κλέβει την παράσταση στο My Style Rocks

    • NewsRoom

    Νίνα Παπαϊωάννου


    Νέα είσοδο – έκπληξη έκανε αυτή την εβδομάδα στο My Style Rocks, η γνωστή κοσμική κυρία της Αθήνας, Νίνα Παπαϊωάννου, μετά την αποχώρηση της Έλλης Γελεβεσάκη. Πρόκειται για την κληρονόμο και επιχειρηματία της αντιπροσωπείας Fiat στην Ελλάδα, Παπαϊωάννου, η οποία εντυπωσίασε με το ιδιαίτερο στιλ της και έκανε όλους να θέλουν να μάθουν περισσότερα για εκείνη. Την παράσταση έκλεψαν τα ρούχα και αξεσουάρ διάσημων οίκων που επέλεξε για τις πρώτες της εμφανίσεις στο παιχνίδι.

    Η Νίνα Παπαϊωάννου είναι μητέρα δύο παιδιών, 28 και 27 ετών και μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα σε Αθήνα, Λονδίνο και Καλιφόρνια.

    Μάλιστα, έχει δημιουργήσει το δικό της blog για τη μόδα με τίτλο «TrendSurvivor» στο οποίο πρόσφατα σχολίασε την απόφασή της να συμμετάσχει στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

    «Στα 50 και, μπήκα ως διαγωνιζόμενη στο ριάλιτι τηλεοπτικό σόου My Style Rocks στην Ελλάδα. Συναγωνίζομαι μερικές απίθανες 20 και κάτι χρόνων γυναίκες, αλλά το στυλ έχει να κάνει πάντα με την ομορφιά σε κάθε ηλικία, την προσωπικότητα και τα ρούχα», έγραψε στο blog της ανεβάζοντας φωτογραφία με την κόρη της, Νίκη Σβώλου.

    Μέχρι στιγμής, πάντως, έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές, ενώ κάτω από φωτογραφίες της στο Instagram τα σχόλια έχουν πάρει «φωτιά». Οι περισσότεροι επαινούν το στιλ της με κάποιους να δηλώνουν πως είναι η καλύτερη παίκτρια που έχει περάσει από το My Style Rocks.

    Η Νίνα Παπαϊωάννου και η κόρη της Νίκη Σβώλου

    Περιγράφοντας τη ζωή της, η Νίνα Παπαϊωάννου έγραψε:

    «Είμαι επιχειρηματίας όλη μου τη ζωή. Πάντα προσπαθώ να κάνω κάτι καινούργιο. Κέρδισα τα πρώτα μου χρήματα στην 6η δημοτικού πουλώντας χαριτωμένες τσάντες που έπλεκα για να διασκεδάζω. Έγιναν τόσο αγαπητές που έπρεπε να δουλεύω σκληρά για την παραγωγή τους και δεν το διασκέδαζα πλέον.

    Στη δεκαετία των 20 ξεκίνησα μία εταιρία με παραγγελίες μέσω mail. Μαζί με μία από τις καλύτερές μου φίλες πετύχαμε και βγάλαμε καλά χρήματα. Έπειτα όμως, με την απόκτηση των παιδιών και τα διαζύγιά μας δεν μπορούσαμε να αναπτύξουμε την επιχείρηση.

    Πάνω από όλα, όμως, το πιο προκλητικό μου επάγγελμα ήταν σε μία από τις σημαντικές εταιρίες εισαγωγών αυτοκινήτων Fiat, εκείνη του πατέρα μου».

    Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο Madame Figaro, η Νίνα Παπαϊωάννου δήλωσε πως για μια γυναίκα «ποτέ δεν είναι αργά να κάνει αυτό που αγαπάει» και, όπως φαίνεται, ακολουθεί και η ίδια πιστά τη συμβουλή της.

    View this post on Instagram

    Ευχαριστω το @grmystylerocks @mystylerocks2 @acunmedyaglobal και το @skaitv.gr που αποφασισαν να ρισκαρουν με μια stylish 50+ ! Αγαπω την μοδα και το στυλ … Θα προσπαθισω να εκπροσωπισω την γενια μου με χιουμορ και φρεσκιες στυλιστικες προτασεις. Τα ρουχα που φοραω ειναι δικα μου, της μητερας μου και δανεικα απο μαγαζια και φιλες ! Θα προσπαθω να σας βαζω links με αντιστοιχα ωραια ρουχα σε προσιτες (οσο γινεται) τιμες! Stay tuned …makeup by @olga_aslanidi Blue top @andotherstories coat belt vintage (my mother’s )@chanelofficial shoes @zara blue fishnet tights @calzedonia black 20 denier tights @wolford_greece skirt @hm x @maisonmargiela Christmas ornaments @zarahome http://liketk.it/2yTlm #liketkit @liketoknow.it Shop your screenshot of this pic with the LIKEtoKNOW.it app @liketoknow.it.europe

    A post shared by Nina Papaioannou (@trendsurvivor) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτές είναι οι δοκιμασίες του τελικού – Ποια είναι η νικήτρια του GNTM; (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Παπαδόπουλος: Η προειδοποίηση για το Νότη Σφακιανάκη (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μαριάννα Γουλανδρή, Λάουρα Λαλαούνη, Τατιάνα Μπλάτνικ: Χριστουγεννιάτικο πάρτι της ELPIDA Youth



    ΣΧΟΛΙΑ