array(0) {
}
        
    
Menu
-0.52%
Τζίρος: 194.32 εκατ.

Αμιβανταμάμπη (καρκίνος πνεύμονα): Από το εργαστήριο στην κλινική πράξη – Η ελπίδα, οι υπερβολές και ο γονιδιακός έλεγχος

Life & Style

Έξαλλη παρουσιάστρια με δημοσίευμα που την θέλει να χωρίζει (pics)

Comments

Ένα άρθρο που υποστήριζε ότι βρίσκεται ένα βήμα πριν από το διαζύγιο με το σύζυγό της στάθηκε αφορμή για το δημόσιο ξέσπασμα της πρώην παρουσιάστριας του Alpha, Ελένης Τσολάκη.

Συγκεκριμένα, το άρθρο που κυκλοφόρησε υποστήριζε ότι, τους τελευταίους δύο μήνες, η παρουσιάστρια περνάει κρίση στο γάμο της με τον επιχειρηματία Παύλο Πετρουλάκη, υπενθυμίζοντας ότι οι δυο τους είναι παντρεμένοι τα τελευταία δύο χρόνια και έχουν καταφέρει να διατηρούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

τσολακη
Ο γάμος της Ελένης Τσολάκη με τον Παύλο Πετρουλάκη

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγους μήνες, η μεσημεριανή εκπομπή που η ίδια παρουσίαζε στο κανάλι του Alpha, με τίτλο «Τι λέει;» κόπηκε στη μέση της σεζόν, καθώς η εκπομπή σημείωνε σταθερά χαμηλά νούμερα τηλεθέασης. Η Ελένη Τσολάκη είχε αντιμετωπίσει με ευγενική διάθεση τη συγκεκριμένη απόφαση του σταθμού για την εκπομπή της. Μόλις προ ημερών ήρθε νέα ανακοίνωση του Aplha, σύμφωνα με την οποία παύει την παρουσιάστρια και από το ραδιόφωνο του ομίλου, ενώ ο όμιλος διακόπτει τη συνεργασία του με εκείνη συνολικά.

Σε όλα αυτά ήρθε να προστεθεί το δημοσίευμα ότι αντίστοιχα κρίση με τα επαγγελματικά της περνούν και τα προσωπικά της, κάτι που η ίδια δε μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστο. Για το λόγο αυτό, αναδημοσίευσε, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το εξώφυλλο του άρθρου, με μια λεζάντα που εξέφραζε το θυμό της για τις ανακρίβειες που γράφονται για την ίδια. Όπως χαρακτηριστικά έγραψε:

«Ντρέπομαι πραγματικά γι αυτή τη «δημοσιογραφία» και για αυτό το «αποκλειστικό ρεπορτάζ». Λυπάμαι που κάποιοι άνθρωποι θεωρούν πως έχουν το δικαίωμα να γράφουν ότι κακοήθεια κ βλακεία τους έρθει στο μυαλό! Τόσα χρόνια που βρίσκομαι σ αυτό το χώρο έμαθα να σέβομαι κάθε άνθρωπο, να προσέχω τι λέω και τι κάνω για τους άλλους και το πιο βασικό…να διατηρώ τις αξίες μου!!Να σέβομαι τις ζωές των ανθρώπων και τις οικογένειες τους! Για μένα αυτό είναι ηθική!

Δε θα απαντούσα, όπως σε τόσες και τόσες βλακείες που διαβάζω! Θα το αντιμετώπιζα ακόμα μια φορά με χιούμορ, όπως όσοι με ξέρουν γνωρίζουν πολύ καλά πως κάνω! Αλλά δεν έχετε όριο!!Δεν υπάρχει σταματημός!
Χρησιμοποιείτε ακόμα και μια εγκυμοσύνη, που είναι το πιο ιερό θέμα στο κόσμο, για να μη μπορέσει κανένας να αντισταθεί στο τίτλο!!!
ΕΛΕΟΣ!!».

Δείτε παρακάτω την οργισμένη δημοσίευση της Ελένης Τσολάκη στο Instagram σχετικά με τον υποτιθέμενο χωρισμό της:

https://www.instagram.com/p/BxRlaqyDPaB/

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σίλια Κριθαριώτη: Ο χορός με την Κίμπερλι και η τούρτα-έκπληξη στην Αλεξάνδρα Νίκα (video)
Μαριάννα Λάτση: Λαμπερή στην εκδήλωση της Latsco για τα Ποσειδώνια
Νίκος Τσάκος-Σίλια Κριθαριώτη: Το ατμοσφαιρικό πάρτι κάτω από την Ακρόπολη
Άννα Βίσση: Νιώθω τεράστια ευθύνη για το Αθηνών Αρένα – To ευχαριστώ σε Γιάννη και Δήμητρα Κούστα (video)
O Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε… Τζον Τραβόλτα (video)
Καλομοίρα: Το δώρο που έλαβε από την κουμπάρα της, Μαριέττα Χρουσαλά (video)
Περιπέτεια υγείας για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου
Αμαλία Κωστοπούλου-Τζέικ Μέντγουελ: Μήνας του μέλιτος στην Ιταλία
Σεισμογράφοι στο ΟΑΚΑ: Τι κατέγραψαν στις συναυλίες Metallica, Iron Maiden και στο Final Four
3.019.221 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Μάιο