• LIFE&STYLE

    Έξαλλη παρουσιάστρια με δημοσίευμα που την θέλει να χωρίζει (pics)

    • NewsRoom
    τσολακη


    Ένα άρθρο που υποστήριζε ότι βρίσκεται ένα βήμα πριν από το διαζύγιο με το σύζυγό της στάθηκε αφορμή για το δημόσιο ξέσπασμα της πρώην παρουσιάστριας του Alpha, Ελένης Τσολάκη.

    Συγκεκριμένα, το άρθρο που κυκλοφόρησε υποστήριζε ότι, τους τελευταίους δύο μήνες, η παρουσιάστρια περνάει κρίση στο γάμο της με τον επιχειρηματία Παύλο Πετρουλάκη, υπενθυμίζοντας ότι οι δυο τους είναι παντρεμένοι τα τελευταία δύο χρόνια και έχουν καταφέρει να διατηρούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

    τσολακη
    Ο γάμος της Ελένης Τσολάκη με τον Παύλο Πετρουλάκη

    Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγους μήνες, η μεσημεριανή εκπομπή που η ίδια παρουσίαζε στο κανάλι του Alpha, με τίτλο «Τι λέει;» κόπηκε στη μέση της σεζόν, καθώς η εκπομπή σημείωνε σταθερά χαμηλά νούμερα τηλεθέασης. Η Ελένη Τσολάκη είχε αντιμετωπίσει με ευγενική διάθεση τη συγκεκριμένη απόφαση του σταθμού για την εκπομπή της. Μόλις προ ημερών ήρθε νέα ανακοίνωση του Aplha, σύμφωνα με την οποία παύει την παρουσιάστρια και από το ραδιόφωνο του ομίλου, ενώ ο όμιλος διακόπτει τη συνεργασία του με εκείνη συνολικά.

    Σε όλα αυτά ήρθε να προστεθεί το δημοσίευμα ότι αντίστοιχα κρίση με τα επαγγελματικά της περνούν και τα προσωπικά της, κάτι που η ίδια δε μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστο. Για το λόγο αυτό, αναδημοσίευσε, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το εξώφυλλο του άρθρου, με μια λεζάντα που εξέφραζε το θυμό της για τις ανακρίβειες που γράφονται για την ίδια. Όπως χαρακτηριστικά έγραψε:

    «Ντρέπομαι πραγματικά γι αυτή τη «δημοσιογραφία» και για αυτό το «αποκλειστικό ρεπορτάζ». Λυπάμαι που κάποιοι άνθρωποι θεωρούν πως έχουν το δικαίωμα να γράφουν ότι κακοήθεια κ βλακεία τους έρθει στο μυαλό! Τόσα χρόνια που βρίσκομαι σ αυτό το χώρο έμαθα να σέβομαι κάθε άνθρωπο, να προσέχω τι λέω και τι κάνω για τους άλλους και το πιο βασικό…να διατηρώ τις αξίες μου!!Να σέβομαι τις ζωές των ανθρώπων και τις οικογένειες τους! Για μένα αυτό είναι ηθική!

    Δε θα απαντούσα, όπως σε τόσες και τόσες βλακείες που διαβάζω! Θα το αντιμετώπιζα ακόμα μια φορά με χιούμορ, όπως όσοι με ξέρουν γνωρίζουν πολύ καλά πως κάνω! Αλλά δεν έχετε όριο!!Δεν υπάρχει σταματημός!
    Χρησιμοποιείτε ακόμα και μια εγκυμοσύνη, που είναι το πιο ιερό θέμα στο κόσμο, για να μη μπορέσει κανένας να αντισταθεί στο τίτλο!!!
    ΕΛΕΟΣ!!».

    Δείτε παρακάτω την οργισμένη δημοσίευση της Ελένης Τσολάκη στο Instagram σχετικά με τον υποτιθέμενο χωρισμό της:

    View this post on Instagram

    Ντρεπομαι πραγματικα γι αυτη τη «δημοσιογραφια» κ γι αυτο το «αποκλειστικο ρεπορταζ».Λυπαμαι που καποιοι ανθρωποι θεωρουν πως εχουν το δικαιωμα να γραφουν οτι κακοηθεια κ βλακεια τους ερθει στο μυαλο! Τοσα χρονια που βρισκομαι σ αυτο το χωρο εμαθα να σεβομαι καθε ανθρωπο,να προσεχω τι λεω κ τι κανω για τους αλλους κ το πιο βασικο…να διατηρω τις αξιες μου!!Να σεβομαι τις ζωες των ανθρωπων κ τις οικογενειες τους!Για μενα αυτο ειναι ηθικη! Δεν θα απαντουσα,οπως σε τοσες κ τοσες βλακειες που διαβαζω!Θα το αντιμετωπιζα ακομα μια φορα με χιουμορ οπως οσοι με ξερουν γνωριζουν πολυ καλα πως κανω!Αλλα δεν εχετε οριο!!Δεν υπαρχει σταματημος! Χρησιμοποιειτε ακομα κ μια εγκυμοσυνη που ειναι το πιο ιερο θεμα στο κοσμο για να μη μπορεσει κανενας να αντισταθει στο τιτλο!!! ΕΛΕΟΣ!!

    A post shared by elenitsolaki (@elenitsolaki) on



    ΣΧΟΛΙΑ