• LIFE&STYLE

    Έξαλλη η Τζίτζι Χαντίντ με τα σχόλια των haters – Τι απάντησε

    • NewsRoom


    H Τζίτζι Χαντίντ μπορεί να είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα και λαμπερά πρόσωπα της μόδας και του χώρου του modeling αλλά δεν παύει να είναι ένας κανονικός άνθρωπος που μπορεί να επηρεάζεται και να  εκνευρίζεται με τα διάφορα αρνητικά σχόλια.

    Η Τζίτζι απασχόλησε τα social media αυτή την φορά με την casual, αθλητική εμφάνιση της στους δρόμους της Νέας Υόρκης την Τρίτη που πέρασε. Η εμφάνιση της έγινε αφορμή για ένα διαδικτυακό πόλεμο μεταξύ των ακολούθων της, με ένα μέρος τους να κατακρίνουν την εμφάνιση και ένα άλλος μέρος να την επαινεί.

    Το διάσημο μοντέλο δεν άργησε να πάρει θέση στα σχόλια. «Παιδιά, χρειάζεται να ηρεμήσετε. Λέγεται “βγαίνω έξω για δουλειές” -δεν ντύθηκα για να έχω την αποδοχή σας. Οι μη ρεαλιστικές προσδοκίες σας και τα συνεχόμενα παράπονά σας για το στιλ μου ή επειδή δεν είμαι αρκετά σέξι δεν αρκούν για να με κάνουν να ντύνομαι διαφορετικά» απάντησε.

    Φαίνεται πως η ίδια έχει επίγνωση ότι παρόλο που εργάζεται στο χώρο της μόδας είναι ένας κανονικός άνθρωπος που δεν χρειάζεται να πηγαίνει παντού σαν να έχει βγει από κάποιο editorial.

    Η συζήτηση βέβαια στο twitter συνεχίστηκε για ώρα με αποτέλεσμα η Τζίτζι να απαντήσει και σε άλλα σχόλια για να ξεκαθαρίσει απόλυτα τη θέση της. «Μου αρέσουν αυτά που φοράω και για αυτό τα φοράω. Δεν έχει να κάνει με κάποιον στιλίστα αλλά με το πώς επιλέγω να εκφραστώ. Η άποψή σου δεν θα το αλλάξει αυτό.»



    ΣΧΟΛΙΑ