• LIFE&STYLE

    Έξαλλη η Ρις Γουίδερσπουν πετάει το παγωτό της στο κεφάλι της Μέριλ Στριπ (pics)

    ρις γουιδερσπουν


    Viral έγιναν στα social media φωτογραφίες που απεικονίζουν την Ρις Γουίδερσπουν να πετάει ένα χωνάκι με παγωτό στη Μέριλ Στριπ. Βέβαια, δεν πρόκειται για μία «βεντέτα» ανάμεσα στις δύο σταρ, αλλά για στιγμιότυπα από τον δεύτερο κύκλο της σειράς του HBO Big Little Lies, στην οποία συμμετέχει πλέον και η Στριπ.

    Η Οσκαρική ηθοποιός υποδύεται τον ρόλο της Μέρι Λουίζ Ράιτ, μητέρα του πρώην συζύγου της Μάντελεν Μακένζι, δηλαδή του χαρακτήρα της Γουίδερσπουν.

    Απαντώντας σε έναν θαυμαστή της σειράς στο Twitter, η Ρις Γουίδερσπουν δήλωσε ότι πέτυχε τον στόχο της με την πρώτη προσπάθεια.

    Η Στριπ έχει κερδίσει τρεις φορές το βραβείο Όσκαρ για το οποίο έχει προταθεί συνολικά 21 φορές και αυτή θα είναι η μεγαλύτερη τηλεοπτική της εμφάνιση μετά το Angels in America το 2003.

    Σύμφωνα με το Variety, η Στριπ θα λάβει 800.000 δολάρια ανά επεισόδιο με τον δεύτερο κύκλο να ολοκληρώνεται σε 7 επεισόδια. Η Νικόλ Κίντμαν και η Ρις Γουίδερσπουν επιστρέφουν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους τους, ενώ συνεχίζουν να εκτελούν χρέη παραγωγού.

    ρις-γουιδερσπουν-σειρα

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Reese Witherspoon: «Με παρενόχλησαν σεξουαλικά για πρώτη φορά σε ηλικία 16 ετών»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Reese Witherspoon και η κόρη της μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό! (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Εύα Λονγκόρια έγινε μανούλα και μας συστήνει το γιο της (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ