• LIFE&STYLE

    Έξαλλη η Κόνι Μεταξά με την ανήθικη πρόταση που δέχθηκε (pics & video)

    • NewsRoom
    μεταξα

    Κόνι Μεταξά


    Θέμα συζήτησης έγινε ξανά η Κόνι Μεταξά στο Πρωινό, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν διαδικτυακά και συγκεκριμένα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μεταξύ της ίδιας και ενός ακόλουθού της.

    Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η ίδια η Κόνι Μεταξά, μέσω αναρτήσεων instastories που δημοσίευσε, ο συγκεκριμένος χρήστης του μέσου κοινωνικής δικτύωσης έστειλε προσωπικό μήνυμα στην περφόρμερ, κάνοντας της μια ανήθικη πρόταση. Συγκεκριμένα, στο μήνυμα που δημοσίευσε η κόρη του Λευτέρη Πανταζή, φαίνεται ότι ο εν λόγω χρήστης της προτείνει να συναντηθούν, σε προσωπικό επίπεδο, στη Μύκονο, όπου και θα βρίσκεται τις επόμενες ημέρες και τι ρωτά πληροφορίες για το τι μπορεί να του «προσφέρει».

    Η κοπέλα φαίνεται πως έγινε έξαλλη με το μήνυμα που δέχθηκε από το συγκεκριμένο χρήστη και έσπευσε να του απαντήσει, δηλώνοντας την οργή της για τα όσα της είπε.

    Στην απάντησή της, η Κόνι Μεταξά του χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τι ακριβώς ψάχνετε και θεωρήσατε ότι μπορώ να σας βοηθήσω εγώ; Μήπως θέλετε να μιλήσετε με το δικηγόρο μου ή τον πατέρα μου καλύτερα; Επίσης θα ήθελα να πάρετε τηλέφωνο τη μανούλα σας να την ενημερώσετε για τη συμπεριφορά σας προς το γυναικείο φύλο. Εκτός αν αυτή ήταν που σας έμαθε αυτό το θράσος. Ευχαριστώ πολύ», ενώ λίγο αργότερα δημοσίευσε μια εικόνα, με μια λεζάντα στα αγγλικά, που έγραφε: «Κορίτσια, σας παρακαλώ υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Σας παρακαλώ».

    Δείτε παρακάτω τη συζήτηση μεταξύ της Κόνι Μεταξά και του χρήστη, τις δημοσιεύσεις της περφόρμερ, που ακολούθησαν, αλλά και τα όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό:
    μεταξα
    Η ανήθικη πρόταση που δέχθηκε η Κόνι Μεταξά
    μεταξα
    Η δημοσίευση της Κόνι Μεταξά



    ΣΧΟΛΙΑ