• LIFE&STYLE

    Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με τον Πούμπουρα και το «Best Friend’s Fear» (video)

    • NewsRoom

    Κατερίνα Καινούργιου


    Με αφορμή το πρόσφατο επεισόδιο του «Best Friend’s Fear» και την παρατραβηγμένη φάρσα που έγινε στον Jerome Kaluta, η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε την αποδοκιμασία και την δυσαρέσκειά της.

    «Παιδιά με συγχωρείτε, έμεινα με το στόμα ανοιχτό», δήλωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της τηλεοπτικής της εκπομπής «Ευτυχείτε».

    «Δεν το είχα δει μες στο Σαββατοκύριακο. Δεν είδα τηλεόραση. Το βλέπω τώρα. Του έβαλαν και κουκούλα; Όχι, όχι παιδιά! Τον Σάββα τον αγαπώ και τον εκτιμώ, αλλά και στον ΑΝΤ1 πώς τα αφήνουν αυτά τα πράγματα; Ελάτε τώρα… Ελάτε… Είναι πολύ ακραία και τραβηγμένα», πρόσθεσε εμφανώς αναστατωμένη.

    «Την συγκεκριμένη εκπομπή, επειδή και ο Σάββας είναι πολύ αγαπητός στα νέα παιδιά, την βλέπουν και μικρά παιδιά. Δεν λέω ανήλικα, υπάρχει σήμα καταλληλότητας. Τι είναι αυτά; Όχι, όχι παιδιά! Σας παρακαλώ τώρα! Τι συζητάμε…», δήλωσε η ίδια.

    Πάντως, όπως αποκάλυψε ο Σάββας Πούμπουρας στο «The 2Night Show», ανάμεσα στους διασήμους που δεν θα έκανε ποτέ φάρσα συγκαταλέγεται και η Κατερίνα Καινούργιου.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ