• LIFE&STYLE

    Σάββας Πούμπουρας: Σε ποιους διάσημους δεν θα έκανε ποτέ φάρσα (video)

    • NewsRoom

    Σάββας Πούμπουρας


    Ο Σάββας Πούμπουρας διανύει την καλύτερη περίοδο τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά του, αφού πρόσφατα έγινε μπαμπάς, ενώ επέστρεψε στην τηλεόραση με την αμφιλεγόμενη μεν, δημοφιλή, δε, εκπομπή «My Best Friend’s Fear».

    Το βράδυ της Τετάρτης, ο αγαπημένος παρουσιαστής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «The 2Night Show» και μίλησε στον Γρήγορη Αρναούτογλου για τη θύελλα αντιδράσεων που έχουν προκαλέσει οι παρατραβηγμένες για πολλούς φάρσες, που κάνει σε διασήμους, μέσα από το «My Best Friend’s Fear».

    «Πάντα υπάρχουν αντιδράσεις. Δεν χρειάζεται να δώσουμε εξηγήσεις σε κανέναν για το project. Θέλω απλά να δώσω κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες για να απαντήσω στα ερωτήματα που έχει ο κόσμος. Καταλαβαίνω πως καμία φορά στις εκπομπές είναι παιχνίδι, ο κακός και ο καλός μπάτσος.

    Ο καθένας κάνει την εκπομπή του όπως θέλει, όπως κι εμείς ως ομάδα όπως θέλουμε. Επειδή πολύς κόσμος λέει ‘αντιγραφή’.

    Δεν υπάρχει παρθενογένεση στην τηλεόραση. Ο ΑΝΤ1 έκανε μια πολύ μεγάλη συνεργασία με ένα συγκεκριμένο concept και εμείς είπαμε να το πάμε 10 βήματα παρακάτω.

    Υπάρχουν φάρσες που είναι εξ ολοκλήρου μέσα απ’ το κεφάλι μου, άλλες που είναι όλη η ομάδα», δήλωσε ο Σάββας Πούμπουρας, θέλοντας να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.

    Μάλιστα, αποκάλυψε ότι θα ήθελε να κάνει φάρσα στη Φαίη Σκορδά και την Κατερίνα Καινούργιου, ωστόσο κάτι τον κρατάει πίσω.

    «Στην Κατερίνα Καινούργιου ήθελα να κάνω φάρσα, αλλά δεν έκανα γιατί είναι πολύ προστατευμένη γενικά από το περιβάλλον της», εξήγησε ο Σάββας Πούμπουρας.

    «Ήθελα και στη Φαίη Σκορδά να κάνω. Είναι μερικοί άνθρωποι που είναι πολύ προστατευμένοι και το σέβομαι απόλυτα. Και στους ‘συνεργούς’ που πιάνω, μου λένε ‘καλύτερα όχι’, οπότε από τη στιγμή που έχω τοίχο, δεν κάθομαι να ασχοληθώ, προχωράω γιατί έχουμε άπειρους να κάνουμε. Υπάρχουν άνθρωποι προστατευμένοι, άνθρωποι που ξέρω ότι θα αντιδρούσαν πολύ άσχημα, θα είχαμε άλλα κι άλλα, οπότε άσ’ το»!

    Δείτε τη συνέντευξη στο «The 2Night Show»:



    ΣΧΟΛΙΑ