• LIFE&STYLE

    Εύη Βατίδου: Δεν έχω κανένα λόγο να πάω στη λαϊκή (video)

    • NewsRoom
    Εύη Βατίδου

    Εύη Βατίδου


    Για το αν είναι καλή μαγείρισσα απάντησε η Εύη Βατίδου, μιλώντας στο Happy Day. Όπως χαρακτηριστικά είπε, δεν πηγαίνει στη λαϊκή αγορά, ενώ αποκάλυψε και ένα περιστατικό που της έτυχε στην κουζίνα όταν προσπάθησε να φτιάξει… παστίτσιο.

    Όπως παραδέχτηκε: «Δεν πηγαίνω στη λαϊκή, δεν έχω και λόγο να πάω για ένα αβοκάντο. Να σου πω την αλήθεια, περισσότερο τρώω έτοιμο φαγητό. Μαγειρεύω που και που για μένα, γιατί είμαι μόνη μου».

    Και συνέχισε λέγοντας ότι «Από τη βιασύνη μου, είχα πάρει έτοιμο πουρέ και νόμιζα ότι ήταν μπεσαμέλ, αλλά ήταν πουρές. Κι έφτιαξα κανονικά το παστίτσιο και από πάνω έβαλα τον πουρέ.

    Ήταν μικρά τα παιδιά τότε και μου έλεγαν “μαμά, κάτι έχει το παστίτσιο”. Πήρα το κουτάλι, δοκίμασα και κατάλαβα ότι είναι πουρές. Πείναγαν τόσο πολύ τα παιδιά που το έφαγαν», είπε αρχικά η Εύη Βατίδου.

    Η Εύη Βατίδου είπε επίσης: «Δεν ξέρω αν ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Εγώ δεν θα ερωτευόμουν επειδή έφαγα καλά. Έρωτας και φουσκωμένη κοιλιά δεν πάνε μαζί».

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Τα σπίτια του Κούγια και η αντίδραση της Βατίδου (video)

    Τσιμτσιλή για Μπάρκα: Θεωρώ απαράδεκτο όλο αυτό το κύμα μίσους

    Φίλιππος Τσαγκρίδης: Ο «ζεν πρεμιέ» εγγονός του Περικλή Παναγόπουλου διαχειρίζεται οκτώ πλοία και μία παραδοσιακή ταβέρνα στο Κουκάκι!



    ΣΧΟΛΙΑ