Για έκτη συνεχή φορά προκρίνεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η τοξοβόλος Ευαγγελία Ψάρρα.
Η 47χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια της τοξοβολίας κατάφερε να φτάσει ως τα ημιτελικά του προ-ολυμπιακού αγώνα, που διεξήχθη στο Παρίσι και εξασφάλισε ένα από τα πέντε τελευταία εισιτήρια για το Τόκιο.
Η Ευαγγελία Ψάρρα θα αγωνιστεί σε Ολυμπιακούς Αγώνες για έκτη φορά στην καριέρα της. Η πρώτη της ολυμπιακή συμμετοχή ήταν το 2000 στο Σίδνεϊ και έκτοτε δεν έχει χάσει καμία διοργάνωση.
Παράλληλα, έγινε η τρίτη αθλήτρια από την Ελλάδα με έξι ολυμπιακές συμμετοχές.
Στην ίδια κατηγορία είναι η Άγη Κασούμη στη σκοποβολή και ο Τάσος Μπουντούρης στην ιστιοπλοΐα.
Διαβάστε επίσης:
Κορονοϊός: Πέθανε ο πρώην παίκτης του Εθνικού, Λούκας Περέιρα
Μαρία Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Μπορώ να μιλάω για εκείνον ώρες»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γαλλία: Μειωμένη η συμμετοχή στις νέες διαδηλώσεις – Περιορισμένα επεισόδια
- Λιβύη: Η Αίγυπτος άνοιξε μετά από 12 χρόνια την πρεσβεία της στην Τρίπολη – Μήνυμα στον Χαφτάρ
- 67ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Χρυσός Αλέξανδρος στον Σταύρο Ξαρχάκο για έξι δεκαετίες μουσικής δημιουργίας
- ΠΑΣΟΚ: Καταδικάζουμε τις μεθοδεύσεις του προεδρείου της ΚΕΔΕ για το αδιάβλητο της ψηφοφορία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.