• LIFE&STYLE

    Eurovision: Η αιχμηρή απάντηση του Ιταλού Νταμιάνο στη Γαλλία για το αρνητικό τεστ

    Νταμιάνο Ντάβιντ


    Αρνητικό βγήκε το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε ο νικητής της φετινής Eurovision και frontman των Maneskin, Νταμιάνο Ντάβιντ, μετά τον σάλο που ξέσπασε κατά τη διάρκεια του τελικού και τις εικασίες ότι έκανε χρήση ναρκωτικών.

    Ο 22χρονος τραγουδιστής, ο οποίος έχει ξετρελάνει τον γυναικείο πληθυσμό και όχι μόνο και κατάφερε να ξεσηκώσει όλη την Ευρώπη με το ξεχωριστό ροκ τραγούδι της μπάντας του, με ανάρτησή του στα social media αναδημοσίευσε την ανακοίνωση της Eurovision για το τεστ και δανειζόμενος τον στίχο της γαλλικής συμμετοχής «Voilà!», απέδειξε ότι βγήκε αρνητικό, σχολιάζοντας έτσι την παρασκηνιακή κόντρα μεταξύ της Ιταλίας και της Γαλλίας, καθώς η τελευταία βγήκε δεύτερη στον διαγωνισμό.

    Η ανακοίνωση της EBU για τον Νταμιάνο:

    «Μετά από ισχυρισμούς για χρήση ναρκωτικών στο Green Room κατά τον Μεγάλο Τελικό της Eurovision το Σάββατο 22 Μαΐου, η Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση (EBU), όπως της ζητήθηκε από την Ιταλική Αποστολή, διενήργησε επισταμένη έρευνα των γεγονότων, συμπεριλαμβανομένων και ελέγχων όλων των διαθέσιμων βίντεο.

    Νωρίτερα σήμερα, ο επικεφαλής τραγουδιστής των Måneskin υπεβλήθη εθελοντικά σε τεστ για την παρουσία ναρκωτικών ουσιών, το οποίο είχε αρνητικό αποτέλεσμα και το οποίο έλεγξε και η EBU.

    Καμία χρήση ναρκωτικών δεν έγινε στο Green Room και θεωρούμε ότι το θέμα έκλεισε. Είμαστε ενοχλημένοι διότι ανακριβείς ισχυρισμοί που οδήγησαν σε fake news επισκίασαν το πνεύμα και το αποτέλεσμα του διαγωνισμού και άδικα επηρέασαν το συγκρότημα.

    Θέλουμε να συγχαρούμε για άλλη μια φορά τους Måneskin και να τους ευχηθούμε να έχουν τεράστια επιτυχία.

    Ανυπομονούμε να εργαστούμε με το ιταλικό μέλος μας, τη RAI, για να δημιουργήσουμε μια φαντασμαγορική Eurovision του χρόνου στην Ιταλία.»

    Δείτε την ανάρτηση του Νταμιάνο στο Instagram:

    Διαβάστε επίσης:

    Eurovision: Αρνητικό το τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών που υπεβλήθη ο Νταμιάνο των Maneskin

    Ποιοι είναι οι Ιταλοί Maneskin που ξεσήκωσαν όλη την Ευρώπη – Από την Via Del Corso στο Ρότερνταμ



    ΣΧΟΛΙΑ