• LIFE&STYLE

    Ο Ρότζερ Γουότερς καλεί την Κατερίνα Ντούσκα να μην συμμετάσχει στη Eurovision

    • NewsRoom


    Να αποσυρθεί από τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision καλεί την Κατερίνα Ντούσκα, ο Ρότζερ Γουότερς των Pink Floyd, καθώς, όπως υποστηρίζει, το Ισραήλ χρησιμοποιεί την διοργάνωση προκειμένου να αποσπάσει την προσοχή από τα εγκλήματα κατά των Παλαιστινίων.

    Ο θρυλικός τραγουδιστής συμμετέχει στο διεθνές κίνημα BDS που ζητά την απόσυρση επενδύσεων και την επιβολή κυρώσεων στο Ισραήλ, ενώ παράλληλα προασπίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα των Παλαιστινίων.

    Με βίντεο που ανέβασε στο YouTube, ο Γουότερς επιχειρεί να πείσει την Ελληνίδα τραγουδίστρια να αποσύρει τη συμμετοχή της και αντ’ αυτού να τραγουδήσει το «Better Love» σε συναυλία που διοργανώνεται την Κυριακή 5 Μαΐου στο Gagarin205 με τίτλο «Φέτος δεν πάμε Eurovision – στηρίζουμε ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ», στο οποίο συμμετέχουν πολλοί καλλιτέχνες και συγκροτήματα.

    Με σύνθημα «Είσαι ο ένας;», ο Ρότζερ Γουότερς κάλεσε τους 42 φιναλίστ της Eurovision, που θα διεξαχθεί στις 14 Μαΐου μέχρι και τις 18 Μαΐου στο Τελ Αβίβ, να διαμαρτυρυθούν για την κατάσταση που επικρατεί στην Παλαιστίνη αποσύροντας τη συμμετοχή τους.

    Με φόντο μία φωτογραφία της Ντούσκα από το βίντεο-κλιπ του τραγουδιού της, ο Ρότζερ Γουότερς λέει:

    «Κατερίνα, αν πας εκεί στο Ισραήλ θα ήταν ένα μεγάλο λάθος νομίζω. Είσαι εσύ η μία;»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Eurovision 2019: Τι θέσεις δίνουν τα προγνωστικά σε Ελλάδα και Κύπρο (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Madame X»: Αυτό είναι το νέο άλμπουμ της Μαντόνα – Πότε κυκλοφορεί το πρώτο single και video

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τσιμιτσέλης-Γερονικολού: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε βραδινή έξοδο



    ΣΧΟΛΙΑ