• LIFE&STYLE

    Έτσι θα γίνετε πλούσιοι από το… σπίτι σας

    • NewsRoom


    Η τεχνολογία στην σημερινή εποχή έχει εξελιχθεί και εξελίσσεται συνεχώς σε όλους τους τομείς ακόμα και στην εκπαίδευση. Εύκολα και γρήγορα μέσω των on line μαθημάτων, δηλαδή μαθήματα που παραδίνονται μέσω  internet, όσοι θέλουν αλλά και όσοι μιλούν αγγλικά μπορούν να παρακολουθούν μέσω internet τα μαθήματα του Πανεπιστημίου, κυρίως ο,τι αφορά τις οικονομικές σπουδές. Το σημαντικό είναι ότι τα μαθήματα που διδάσκονται είναι υψηλής ποιότητας και συχνά οδηγούν στην απόκτηση πτυχίου ή προετοιμάζουν τον υποψήφιο για την είσοδό του στην αγορά εργασίας. Επίσης, μέσω αυτών των μαθημάτων μαθαίνεις πως να γίνεις πλούσιος όχι μόνο σε γνώσεις αλλά και σε χρήματα.

    on line

    Οι οικονομικές γνώσεις βοηθούν τους φοιτητές και μετά το τέλος της φοιτητικής τους ζωής. Ακολουθεί μια λίστα με τα καλύτερα πανεπιστήμια που μπορεί να παρακολουθήσει κανείς online -εφόσον βέβαια μιλάει Αγγλικά- και απευθύνονται σε όσους θέλουν να επεκτείνουν τις γνώσεις τους αναφορικά με τα οικονομικά.

    Behavioral Economics in Action στο Πανεπιστήμιο του Τορόντο

    Το συγκεκριμένο μάθημα απαντά σε ερωτήσεις του τύπου: «Πώς μπορούν οι άνθρωποι να εξοικονομούν περισσότερα χρήματα;». Αλλά αυτό το site δε σας μαθαίνει μόνο θεωρία, αλλά σας δίνει και πρακτικές συμβουλές που μπορείτε να εφαρμόσετε στην καθημερινή σας ζωή.

    Love Your Money, Πανεπιστήμιο του Tennessee και FINRA

    Αν θέλετε να παίρνετε καλύτερες αποφάσεις σχετικά με τη διαχείριση των χρημάτων σας, αλλά δε ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, αυτό το πρόγραμμα είναι για εσάς.

    Successful Negotiation: Essential Strategies and Skills, Πανεπιστήμιο του Michigan

    Οι διαπραγματεύσεις μπορεί να σας εξοικονομήσουν χρήματα όταν έρχεται η ώρα για μια μεγάλη αγορά ή να σας βοηθήσουν να κερδίσετε περισσότερα, όταν θα αναζητήσετε μια νέα ευκαιρία σταδιοδρομίας.

    Financial Evaluation and Strategy: Investments, Πανεπιστήμιο του Illinois

    Αν θέλετε να κατανοήσετε πώς θα διαχειριστείτε ένα χαρτοφυλάκιο, τότε αυτό είναι το μάθημα για εσάς.



    ΣΧΟΛΙΑ