ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μεγάλα βήματα στον χώρο που τόσο αγαπά , τη μόδα, έχει κάνει η Μαρία Ολυμπία, εγγονή του τέως βασιλιά, Μαρία Ολυμπία.
Έπειτα από μεγάλες συνεργασίες όπως αυτή με τους D&G η κόρη του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ, έκανε το επόμενο βήμα, ποζάροντας αισθησιακά για την ιταλική Vogue.
Και μπορεί η παρουσία της δίπλα στους γονείς της να είναι πάντοτε διακριτική – αλλά και κομψή – ωστόσο μπροστά στα φώτα του φωτογράφου, μεταλλάσσεται.
Αυτή την φορά επανήλθε για να κατακτήσει την ιταλική Vogue η οποία μιλά «για την Ολυμπία της Ελλάδας, το επόμενο It girl»
«Η 22χρονη Πριγκίπισσα Μαρία-Ολυμπία της Ελλάδας γίνεται το επόμενο IT GIRL του κόσμου στο χώρο της μόδας και της πολιτιστικής κληρονομιάς.
Σε αυτή την ιστορία, η Ολυμπία φωτογραφήθηκε από τον Jacques Burga ως Pop Star, φορώντας δερμάτινα, rock & roll eyeliner και λαμπερές παγιέτες. Αντιπροσωπεύει τη νέα γενιά των tastemakers, των trendsetters και αυτών που αλλάζουν το παιχνίδι» αναφέρει το περιοδικό.
Δείτε την εντυπωσιακή φωτογράφιση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Φίλιππος – Θεοδώρα: Οι διακοπές των παιδιών του τέως βασιλιά στο Πόρτο Χέλι (pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αmazon- McDonald’s: Kάτι τρέχει με τους δύο κολοσσούς-Πληρώνουν 15 δολ./ώρα τους εργαζόμενους
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αράχωβα: Εκεί που οι rich & famous νοικιάζουν τα σπίτια τους έως 27.000 ευρώ τη σεζόν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Optima Cyber: Μια νέα πρωτοπόρα εταιρεία κυβερνοασφάλειας στον χώρο του Maritime Cybersecurity
- Δένδιας: Οι χώρες που συνυπογράφουν το ευρωπαϊκό κεκτημένο έχουν θέση στην Eυρωπαϊκή Άμυνα
- Τραμπ: Σταματά την χρηματοδότηση στο «ηλίθιο έργο» του σιδηρόδρομου υψηλών ταχυτήτων της Καλιφόρνια
- Μητσοτάκης σε Καραλή: Ως άνθρωπος, που δίνει τον δικό του αγώνα σε έναν άλλον στίβο, βρήκα το βιβλίο σου μία μεγάλη πηγή προσωπικής έμπνευσης
