• Gossip

    Αράχωβα: Εκεί που οι rich & famous νοικιάζουν τα σπίτια τους έως 27.000 ευρώ τη σεζόν

    • NewsRoom


    Είναι ο must προορισμός του χειμώνα για επιχειρηματίες, εφοπλιστές, πολιτικούς, καλλιτέχνες και όχι μόνο. Παρ’ όλα αυτά, η Αράχωβα δεν έμεινε ανεπηρέαστη από την κρίση που έπληξε τη χώρα τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα πολλοί rich & famous ιδιοκτήτες σαλέ και πανέμορφων κατοικιών να αναγκαστούν να βάζουν είτε πωλητήριο είτε ενοικιαστήριο, προκειμένου να περιορίσουν το κόστος της επένδυσής τους.

    Μεταξύ αυτών, μεγάλοι επιχειρηματίες και εφοπλιστές, αλλά και γνωστά πρόσωπα της εγχώριας showbiz.

    Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση του κατασκευαστή Γιάννη Παναγιωτόπουλου της Entassis AETTE, ο οποίος νοικιάζει την πετρόκτιστη βίλα των 350 τετραγωνικών που διαθέτει στον Παρνασσό προς 27.000 ευρώ τη σεζόν.

    Κτισμένη το 2010, η βίλα διαθέτει πέντε ευρύχωρα υπνοδωμάτια με αντίστοιχα μπάνια, σύγχρονη και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, πάρκινγκ, αλλά και υπηρεσία 24ωρης φύλαξης.

    Χρήστος ΦερεντίνοςΠρος 13.000 ευρώ τη σεζόν νοικιάζει τη μονοκατοικία του στο Παρνασσό και ο παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος.

    Πρόκειται για μονοκατοικία 150 τετραγωνικών, σε συγκρότημα κατοικιών, η οποία αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα και έχει τέσσερα υπνοδωμάτια και τρία μπάνια.

    Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το χιονοδρομικό κέντρο, ενώ διαθέτει γήπεδο τένις.

    Ναθαναηλ-αννιτα
    Αννίτα Ναθαναήλ

    Μία άλλη περίπτωση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που φιλοξενεί η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», είναι εκείνη της Αννίτας Ναθαναήλ, η οποία νοικιάζει το σπίτι της στην Αράχωβα προς 220 ευρώ την ημέρα, με ελάχιστη διαμονή πέντε ημερών.

    Η κατοικία της Αννίτας Ναθαναήλ έχει εμβαδόν 102 τετραγωνικά, εκτείνεται σε δύο επίπεδα και διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πώς το Κουκάκι έγινε ακριβότερο από την Εκάλη: Το φαινόμενο Airbnb, οι νέες ανάγκες και οι επενδυτικές ευκαιρίες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Real estate: Πλειστηριασμοί, νέοι «παίκτες» και γιατί «χάθηκαν» ενδιαφερόμενοι για τα ακίνητα της Μπάμπης Βωβός



    ΣΧΟΛΙΑ