• LIFE&STYLE

    “Έσπασε” το ίντερνετ με το… λάθος στο εξώφυλλο της Vogue- Τι λείπει από την Beckham;

    • NewsRoom


    Η Victoria Beckham είναι η αδυναμία όλων των σχεδιαστών μόδας και η πιο κομψή μαμά τεσσάρων παιδιών. Ωστόσο μια νέα φωτογραφία που ξεσηκώνει το διαδίκτυο κάνει τους θεατές να αναρωτιούνται αν ήταν σε θέση να μην γίνει πάνω της ένα μεγάλο λάθος στο photoshop. Η ίδια φωτογραφήθηκε για το περιοδικό  Vogue China και  ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο Instagram και τις μοιράστηκε με τους εκατομμύρια followers της.

    0516_01ff_100attitude_vb_SH16013 CVO 09D_03 IV CMYK TAC 300_2_.jpg

    Ποζάροντας με τα ρούχα από την καλοκαιρινή της συλλογή, η Victoria Beckham βγάζει την σέξι και μυστήρια πλευρά της.

    victoria beckham 2

    Σε μία όμως φωτογραφία όπου εκείνη φοράει ένα λευκό πουκάμισο και σηκώνει το πόδι της, δεν φαίνεται καθόλου το μικρό δάχτυλο στο πόδι της. Οι αναγνώστες τα έβαλαν με το photoshop, που θεωρούν ότι χρησιμοποιήθηκε σε τέτοιο βαθμό στις φωτογραφίες με αποτέλεσμα να «κόψει»  το μικρό της δάχτυλο στο πόδι. Πολλοί αγνοούν αυτό το λάθος και κοιτούν άλλες λεπτομέρειες πάνω της, όπως τα μαλλιά της, τα ρούχα της και το έντονο βλέμμα της.

    victoria beckham1

    Οι φωτογραφίες της συγκέντρωσαν χιλιάδες σχόλια, αλλά όχι για τον λόγο που προσδοκούσε η Victoria. Τόσο η ίδια όσο και το περιοδικό δεν θέλησαν να κάνουν κάποιο σχόλιο για τη συγκεκριμένη φωτογραφία.

    tweet1

    victoria beckahma4

    tweet 3victoria beckahma 3

    tweet2

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/ta-5-simantikotera-pragmata-pou-prepi-na-xerete-simera-16/37144



    ΣΧΟΛΙΑ