• LIFE&STYLE

    Ερρίκος Πετιλόν: Ο εφιάλτης με τα ναρκωτικά, το ψυχιατρείο και η ληστεία (video)

    • NewsRoom
    ερρικος πετιλον

    Ερρίκος Πετιλόν


    Για πρώτη φορά μετά τη νοσηλεία του σε ψυχιατρείο, ο Ερρίκος Πετιλόν μίλησε για όλα στην Ελεονώρα Μελέτη, το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή Μετά τα Μεσάνυχτα.

    Ο γνωστός ηθοποιός έζησε έναν εφιάλτη με τα ναρκωτικά, ενώ πρόσφατα συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας.

    «Η οικονομική καταστροφή του πατέρα μου με τίναξε στον αέρα ψυχολογικά και σωματικά», αποκάλυψε ο Ερρίκος Πετιλόν.

    «Διαγνώστηκα με διπολική διαταραχή και μανιοκατάθλιψη πριν από πέντε χρόνια. Έλεγαν τα μέσα μαζικής Ενημέρωσης ότι με έκλεισαν σε ψυχιατρείο!», συμπλήρωσε.

    Αναφερόμενος στη ληστεία που έγινε στο Σύνταγμα που είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψή του, ο Ερρίκος Πετιλόν υποστήριξε πως δεν έκλεψε εκείνος το κινητό της κοπέλας, αλλά ο άνδρας που βρισκόταν μαζί του.

    Το πρώην μοντέλο δήλωσε σχετικά με την προσωπική του ζωή:

    «Όταν σταματάω τη φαρμακευτική αγωγή, υποτροπιάζω σε σχέση με τα ναρκωτικά! Η εξάρτηση μου από τις ουσίες, χάλαγε τις σχέσεις μου με τις γυναίκες.

    Η μητέρα του γιου μου ήταν η γυναίκα της ζωής μου. Είχα δύο χρόνια σχέση με την Ούρσουλα Άντρες και ένα σύντομο ειδύλλιο με τη Στεφανί του Μονακό».

    Ακόμη ο Ερρίκος Πετιλόν εξέφρασε την ανάγκη του για εργασία, ωστόσο, όπως εξήγησε, δύσκολα τον εμπιστεύονται πλέον. 

    «Πρέπει να προσπαθήσω να ξαναφτιάξω τη ζωή μου από την αρχή και είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να βρω ένα σπίτι να ζω γιατί τώρα με φιλοξενούν, και μια δουλειά», είπε μεταξύ άλλων ο Ερρίκος Πετιλόν.

    Δείτε τα βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ